15 Temmuz anısına raketler yarıştı

Yaklaşık 200 sporcunun katıldığı 15 Temmuz Şehitlerini Anma Tenis Turnuvası, bir haftalık heyecanlı mücadelelerin ardından ödül töreniyle sona erdi.

15 Temmuz anısına raketler yarıştı
Yayınlama: 20.07.2026 14:25:10
32
A+
A-

Batman’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Tenis Turnuvası tamamlandı. Batman Tenis İl Temsilciliği tarafından organize edilen turnuvada, 13-19 Temmuz tarihleri arasında yaklaşık 200 sporcu şampiyonluk için mücadele etti. TPAO Batman Tenis Kompleksi’nde gerçekleştirilen organizasyonda sporcular; A Grubu Erkek, A Grubu Kadın, B Grubu Erkek, B Grubu Kadın, 10-15 Yaş Erkek, 10-15 Yaş Kadın ve Karışık Çiftler olmak üzere 7 farklı kategoride korta çıktı. Dört açık ve iki kapalı kortta oynanan karşılaşmalarda sporcular centilmence mücadele ederken, tenis severler de müsabakalara yoğun ilgi gösterdi. Turnuvanın sorunsuz tamamlanması için 8 hakem, 1 başhakem ve 1 sağlık görevlisi görev aldı.

Final karşılaşmalarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporcular kupa ve ödüllerle ödüllendirildi. Büyük kategorilerde şampiyon olan sporculara 5 bin TL para ödülü ve kupa verilirken, ikinci olan sporcular forma ve kupa ile ödüllendirildi. Yetkililer ve katılımcılar, turnuvanın 15 Temmuz şehitlerinin anısını yaşatmasının yanı sıra Batman’da tenis sporunun yaygınlaşmasına önemli katkı sunduğunu ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

o sohbet org