Pansiyonlarda güvenlik eğitimi

Batman’da pansiyonlu okullarda görev yapan müdür yardımcıları ile mutfak personeline, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim görmesi amacıyla iş sağlığı, hijyen ve beslenme eğitimi verildi.

Yayınlama: 27.08.2026 12:49:31
9
A+
A-

2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında, pansiyonlu okullarda görev yapan müdür yardımcıları, aşçılar ve aşçı yardımcılarına yönelik eğitim programı düzenlendi. İl Millî Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından gerçekleştirilen eğitimde, çalışan ve öğrencilerin kaza ve hastalıklardan korunmasına yönelik alınması gereken önlemler anlatıldı. Katılımcılara iş sağlığı ve güvenliği kurallarının yanı sıra toplu beslenme ilkeleri, hijyen, dengeli beslenme ve menü planlama konularında bilgi verildi.

Düzenlenen eğitim programıyla okul pansiyonlarında güvenlik, hijyen ve beslenme standartlarının daha da güçlendirilmesi, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarında eğitim hayatlarını sürdürmelerinin hedeflendiği belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

o sohbet org