PAROLA ZAFER!

Batman Petrolspor, TFF 2. ligin 7. haftasında Cumartesi günü Sivas Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. B. Petrol – Sivas Belediyespor maçı Cumartesi günü saat 19.00’da Şehir stadyumunda oynanacak.

PAROLA ZAFER!
Yayınlama: 29.09.2022 16:55:00
Düzenleme: 22.10.2022 00:20
53
A+
A-

ZİRVEYE YAKLAŞACAK
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden kırmızı-beyazlılar, Çorum FK karşısında alınan farklı mağlubiyeti taraftarına unutturmak istiyor. Batman Petrolspor, tüm odağını Cumartesi günü Batman Şehir Stadı’nda karşı karşıya geleceği Sivas Belediyespor mücadelesine çevirmiş durumda. Taraftarı önünde rakibini mağlup etmek isteyen kırmızılılar-beyazlılar, zirveye yaklaşmayı hedefliyor.
“TARAFTARIN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ”
Teknik direktör Ahmet Yavuz yönetiminde maçın hazırlıklarını sürdüren Batman Petrolspor, bugün yapacağı son çalışma ile Sivas Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Ahmet Yavuz, öğrencileriyle yaptığı görüşmede oyuncularından galibiyet sözü aldı. Haftalar geçtikçe ligin daha da zorlu bir hale geldiğini belirten Yavuz, “Sivas Belediyespor ligdeki kötü gidişatına son vermek için mücadele verecek. Sivas Belediyespor karşısında da iyi oyunumuzu sürdürüp 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. Onları yanımızda görmek istiyoruz. Bize her zaman destek oldular, olmaya devam etsinler.” 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.