“Hepimiz etle tırnak gibiyiz”

Çeşitli temaslarda bulunmak ve ziyaretler gerçekleştirmek üzere Batman’a gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Hepimiz etle tırnak gibiyiz. Kürdü, Türkmeni, Arabı, Alevisi, Sünnisi, doğulusu, batılısıyla hepimiz bu aziz Türk Milletinin birer ferdiyiz, birer mensubuyuz” dedi.

“Hepimiz etle tırnak gibiyiz”
Yayınlama: 25.04.2024 16:06:39
Düzenleme: 25.04.2024 16:31
2.744
A+
A-

“AYRIM YAPMADIK, YAPMAYACAĞIZ”

Batman’ı ziyaret etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bin yıldan fazla bir süredir bu topraklarda bir ve beraberce, birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşadıklarını ifade etti. Teşkilatına mensup arkadaşlarının yüzde 90’nının Kürt olduğunu dile getiren Destici, “Devletin ya da bizlerin, Kürt kardeşlerimizle zerre kadar problemi yoktur, olamaz. Bizim Kürtlerle bir meselemiz olsa bu kardeşlerimiz burada olur mu? Ya da bizler burada olur muyuz? Biz bugüne kadar asla Kürt, Türkmen diye bir ayrım yapmadık, yapmayacağız” dedi.

“DEVLET, GÜNÜ GELDİĞİNDE GEREKENİ YAPAR”

Seçilen belediye başkanlarının ya da yöneticilerinin anayasaya, yasalara uygun bir şekilde aldıkları yetkiyi kullanmaları gerektiğini belirten Destici, “İstiklal Marşımızı okumayı red ederlerse, toplantı salonlarında bağımsızlığımızın timsali olan, devletimizi temsil eden, milletimizi temsil eden, ayyıldızlı al bayrağımızı salonlardan kaldırırlarsa, yarın belediye kadrolarına terör unsurlarını doldururlarsa, seçilmiş belediye başkanları değil de, örgüt tarafından, onların atadığı komiserler tarafından yönetilirse, elbette devlet bunu seyretmez ve devlet günü geldiğinde de gereğini yapar. Hiç birimiz bunun böyle olmasını istemeyiz ama bunun böyle olmaması için de herkes yasalara ve anayasaya uygun şekilde hareket etmek” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.