“BATMAN’DA İKİNCİ PARTİYİZ”

DEVA Partisinin tüm partilerden oy alabilecek bir parti olduğunu belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Türkiye’de 1’inci parti olma olasılığımız çok yüksek. Batman’da da 2’inci partiyiz” dedi.

“BATMAN’DA İKİNCİ PARTİYİZ”
Yayınlama: 25.10.2022 17:30:06
Düzenleme: 25.10.2022 23:07
185
A+
A-

 “YOKSULLUK ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Batman İl Başkanı Melik Müjdeci ve İl Başkan yardımcıları Saadettin Vergili, Kamuran Ekmen, Özlem Şilan Türk, Adnan Kavuştur ile beraber gazetemizi ziyaret ederek gündeme ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. Daha önce basın mensuplarıyla bir araya geldiklerini ama bire bir ziyaretler gerçekleştirmek suretiyle basınla istişareler yapma fırsatı yakaladıklarını kaydeden Başkan Müjdeci, “Vatandaşlarla sahada bir araya geliyoruz ve tümü bize ekonomik sorunları dile getiriyorlar. Vatandaşların semt pazarlarında hiç bir şey alamadıklarına şahit olduk. Çoğu teyzemizin alışveriş torbası boştu. Vatandaş her şey çok pahalı derken esnaflar da aldığımız ürünün yerini dolduramıyoruz. O yüzden satış yapamıyoruz diyor. Yani kısacası yoksulluk almış başını gidiyor” dedi.

“ANKET ORANLARI GERÇEĞİ YANSITMIYOR”

Vatandaşın iktidara yönelik ciddi bir tepkisinin olduğunu kaydeden Müjdeci, “Anket firmalarının çoğunun taraflı olduğu bir ankette AK Parti’nin çok düşük oranlarını göremeyeceğiz.  Bunun yanında vatandaşların özgürlüğünün kısıtlandığı bir ortamdayız. Böyle bir ortamda vatandaşlar düşüncelerini anket firmalarıyla paylaşamıyor. DEVA Partisinin herhangi bir baraj sorunu yok. Aksine DEVA Partisi tüm partilerden oy alabilecek bir parti olduğundan Türkiye’de 1’inci parti olma olasılığı çok yüksek. Batman’da da 2’inci partiyiz. Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Yapmış olduğumuz esnaf, semt pazarları, düğün, taziye, mahalle, STK, köy ziyaretlerinde müthiş bir teveccühle karşı karşıya kalıyoruz.  Emin olun ki o anket firmalarındaki oranlar bu teveccühlerin karşısında komik kalıyor” dedi.

“SEÇİMDE ÇOK GÜZEL BİR OY ORANI YAKALAYACAĞIZ”

Önümüzdeki seçimlerde iyi bir oy oranı yakalayacaklarını belirten DEVA Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Vatandaş bize güvendiği taktirde onların güvenini boşa çıkarmayacağız. Bu ülkenin tüm sorunlarını çözeceğiz Allah’ın izniyle.  Biz iktidar partisinin adalete güven konusunda, liyakate güven konusunda ciddi güven kaybına uğradığını düşünüyoruz.  Yani vatandaş artık adalete güvenmiyor. Kurumların liyakatli olacaklarına inanmıyor. Dolayısıyla da bu iki etmen de ekonomik faktörleri etkilediğinden, ekonomi de gün geçtikçe daha kötüye gidiyor.  Bunların düzelmesi de maalesef iktidar değişmeyene kadar mümkün değil. Bu ülkenin çeki yazılmış artık. Tüm yabancı fonlar bu ülkeye yatırım yapmıyor.  En büyük iktisatçıları, ekonomistleri de getirseler bu ülke bu zihniyetle düzeltilemez” dedi.

“BATMAN’DA ÇOK CİDDİ ALTYAPI SORUNLARI VAR”

Batman’daki altyapı çalışmalarının durduğunu kaydeden İl Başkanı Müjdeci, “ Bu sorunların biran evvel giderilmesi gerekiyor. Ciddi bir su sorunu da var. Bir aile ferdi, su birikintisi nedeniyle küçücük bir çocuğu sırtına alıp taşıyor.  Bu manzarayı 21.yüzyılda görmememiz gerekiyor. Hele hele Batman gibi yeni yapılaşmış, kentleşmiş bir şehirde bunları görmememiz gerekiyor.  Bunun yanında 500 yataklı hastane gerçekten çok ciddi bir sorun haline geldi. Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vatandaş sıra bulamıyor. Tetkikler için sıra bulamıyor. Bu sorunların biran önce çözüme kavuşturulması gerekiyor. PTT’de ciddi sorunlar var.  Dosyalar çok uzun sürede sonuçlandığı gibi tebligatlar da uzun sürede gittiği için vatandaşın adalete kavuşma süresi de yine uzuyor.  PTT’deki çalışan sayısı olarak Fransa’dan ya da Almanya’dan çok gerideyiz.  Devlet hastanelerinin kapasiteleri yetersiz. Vatandaş özel hastanelere mahkum ediliyor.  Bizim bunlarla ilgili eylem planımız hazır” dedi.  Diyarbakır yolundaki sorunun giderilmesi konusunu defalarca dile getirdiğini kaydeden Müjdeci, “Gerçekten üzücü kazalar oluyor. Vatandaşlarımız hayatını kaybediyor” diye konuştu. Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.