OSMANLI TEŞKİLATI DUALARLA AÇILDI

Osmanlı Teşkilatı Batman İl Başkanlığının açılışı, Osmanlı Teşkilatı Genel Başkanı ve aynı zamanda Göyçe-Zengezur Cumhurbaşkanı ve Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan’ın katılımıyla gerçekleşti.

OSMANLI TEŞKİLATI DUALARLA AÇILDI
Yayınlama: 23.10.2022 17:34:28
Düzenleme: 26.10.2022 00:42
330
A+
A-

Genel Başkan Arslan ve beraberindeki heyet Erzurum Belediyesi mehteran takımıyla karşılandı. Genel Başkan Arslan’a, eşi Gülseren Arslan’da eşlik etti. Safir Plaza önünde gerçekleştirilen açılış töreninde Osmanlı Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Sedrettin Fidan, Milli Güvenlik Kurulu Üyesi Tacettin Bozkurt, Emekli Albay Servet Avşar ve İl Başkanı Faruk Ulakçı ile yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

“BU MİLLETİN İÇİNDEN SELAHADDİN EYYUBİLER ÇIKTI”

Osmanlı teşkilatı olarak gerek yurtiçinde gerekse de yurtdışında büyük bir aile olmaya doğru adım attıklarını belirten Osmanlı Teşkilatı Genel Başkanı M. Ali Arslan, “Bu milletin içinden Kudüs’ü haçlılara mezar eden Selahaddin-i Eyyubiler çıkmıştır. Bu milletin içinden İstanbul’u fetih eden Fatihler çıkmıştır. Bu milletin içinden Kut’ül Amare’de, İstiklal Harbinde düşmanın yüreğine korku salan İngiliz birliklerinin tamamını esir alıp zaferle sonuçlandırmış Halil Paşalar çıkmıştır” dedi. Haber-Recep  Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.