“Batman iktidarımızda çağ atladı”

Batman’da AK Parti Genel Merkez ARGE ve Eğitim Başkanlığının düzenlediği “Teşkilat Akademisi” “Türkiye Yüzyılı” temalı eğitim programı düzenlendi.

“Batman iktidarımızda çağ atladı”
Yayınlama: 06.11.2022 15:25:10
40
A+
A-

Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi konferans salonunda düzenlenen eğitim programında konuşan AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, Batman ve Türkiye’nin AK Parti İktidarında çağ atladığını anlatarak emperyalist ve kapitalist ülkeler ile onların içerideki uzantılarının Türkiye ve bölge üzerinde oynadığı oyunları deşifre etmeye devam edeceklerini söyledi.

“TÜM BATMANLILAR HİZMETİ GÖRÜYOR”

Başkan Gür, “20 Yılda Batman’a ve ülkemiz için yaptıklarımızı bir bir anlatacak değilim çünkü sizler yapılanları görüyorsunuz. Tüm Batmanlılar sokağına, caddesine, mahallesine ve köyüne yapılan hizmeti görüyor ve biliyor. Bunlar yeterli mi? Yetmez. İhtiyaç sürekli doğuyor ve biz de bu ihtiyaçları gidermek için var gücümüzle çalışacağız. Türkiye Yüzyılında bizler de Batmanlılar olarak yerimizi alacağız ve yeni bir dünyanın inşaasına katkı vereceğiz” şeklinde konuştu. AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan da Batman teşkilatının diri ve gayretli olduğunu belirterek eğitime hafta sonu katılım sağlayan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.