Otobüs firmaları rekabete gitti

Şehirlerarası otobüs firmaları fiyat rekabeti oluşturarak bilet fiyatlarında büyük oranda indirim gerçekleştirdiler. İstanbul, İzmir bilet fiyatları 650 TL’den 500 TL’ye geriledi.

Otobüs firmaları rekabete gitti
Advert
Yayınlama: 16.11.2022 17:06:00
2.988
A+
A-

REKABET VATANDAŞA YARAYACAK…

Şehirlerarası otobüs firmaları arasında yaşanan fiyat rekabeti vatandaşa yarayacak. Kısa ve uzun mesafelerde bilet fiyatlarında uygulanan yüzde 20 ila 30 arasında indirim vatandaşı sevindirdi. İzmir, Balıkesir, İstanbul, Denizli ve Söke gibi uzun mesafelere bilet fiyatları 650 TL’den 500 TL’ye kadar düştü. Ankara, Konya, Aksaray bilet fiyatları 550 TL’den 400 TL’ye, Adana, Mersin ve Tarsus’a bilet fiyatları ise 350 TL’den 250 TL’ye geriledi.

“ZARARIMIZ KATLANACAK”

Şehirlerarası otobüs firmaları arasında yaşanan rekabetten dolayı zarar edeceklerini ifade eden bazı firma sahipleri, başka firmaların oluşturduğu rekabetten dolayı mecburen buna uyduklarını kaydettiler. Zaten zarar ettiklerini belirten bazı firma sahipleri, “Rekabet ortamında daha da zarar edeceğiz. Geçen ay ful zarar etmiştik,  bu ay başta mazot olmak üzere maliyet ve giderlerden dolayı zararımız katlanacak” dediler. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.