BATMAN’DA KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ AÇILDI

Batman Turgut Özal Bulvarı Otel Asko yanında Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Batman İl Koordinatörlüğü,  Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı ve Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinatörü Ahmet Nazif Yücel’in katılımıyla açıldı.

BATMAN’DA KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ AÇILDI
Advert
Yayınlama: 11.12.2022 16:22:01
350
A+
A-

Açılışa Başdanışman Yücel’in yanı sıra, CHP Batman eski il başkanı Adnan Yaşar,  Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Batman İl Koordinatörü Davut Sevim, Demokrat Parti Batman İl Başkanı Ahmet Güneş, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“KILIÇDAROĞLU’NUN CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN UĞRAŞAN EKİP”

Açılışta konuşan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı ve Kılıçdaroğlu Gönüllüleri  Koordinatörü Ahmet Nazif Yücel, “Kılıçdaroğlu gönüllüleri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı için uğraşan, çaba veren bir ekiptir. Ama bu şu anlama gelmesin. Kemal Kılıçdaroğlu’nun dışında da altılı masada kimin ismi aday olarak çıkarsa bizim oluşturduğumuz bu yapı onun için de çalışmaya devam edecek. Kılıçdaroğlu gönüllüleri parti örgütlerimize yardımcı olmak için Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu bu ucube sistemi değiştirmek için sivil insanlardan oluşan bir oluşumdur. Şuan itibariyle Türkiye’de 30 bine yakın üyesi var. Giderek de bu sayı artıyor. 5 aydır çalışmalar devam ediyor. Bugün de burada Batman’da koordinasyon Merkezimizi açtık” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.