“Çamlıca çamur deryasına döndü”

Doğalgaz hattının döşenmesinden dolayı karış karış kazılıp kendi haline bırakılan Çamlıca mahallesi çamur deryası haline geldi.

“Çamlıca çamur deryasına döndü”
Yayınlama: 05.12.2022 16:45:03
Düzenleme: 05.12.2022 16:50
304
A+
A-

Mahallenin perişan halde olduğunu belirten Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat ve kurmayları, Çamlıca mahallesinin çamur deryası olan sokaklarını dolaşarak mahalle sakinlerini dinledi. Doğalgaz için hemen hemen bütün sokaklarının aylar önce kazıldığını belirten mahalle sakinleri, köstebek yuvası ve çamur deryası dönen sokaklarından dolayı perişan olduklarını kaydettiler.

“MAHALLELİ ÇİFT TARAFTAN MAĞDUR EDİLMİŞ”

Doğalgaz tesisatının döşenmesinden dolayı mağdur olan vatandaşları dinleyen Başkan Polat, “Doğalgaz getireceğiz diye heryeri kazan doğalgaz firması, ne acı bir durum ki evlere doğalgaz vermemektedir. Doğalgaz gelecek diye bu sene odun ve kömür almayan mahalleli soğukların başlamasıyla beraber kışa hazırlıksız yakalandılar. Hem yolları köstebek yuvası ve çamur deryası haline getirilerek bir müdahalede bulunulmamış hem de doğalgaz getirdik vaadiyle mahallelinin kış yakacaklarını almamalarına sebep olarak çift taraftan mağdur etmişlerdir. Kenar mahallede yaşayanlar bu ülkenin vatandaşı değil mi? En ücra köylere giderek halkımızla kucaklaşan sayın Valimizin kenar mahallelere de gelmesini tavsiye ediyoruz. Her zaman halkımızın yanında ve sesi olmaya azami gayret göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.