“Parti olarak en güçlü dönemdeyiz”

25 Aralık Pazar günü Batman’da seçim startını verecek olan HDP’de miting hazırlıkları devam ediyor.

“Parti olarak en güçlü dönemdeyiz”
Yayınlama: 19.12.2022 16:03:38
1.053
A+
A-

Düzenleyecekleri mitinge tüm Batman halkını beklediklerini belirten HDP İl Eş Başkanı Hürriyet Kaytar, “Yapacağımız mitingle Batman’da güçlü bir sesin açığa çıkmasını istiyoruz” dedi.

 MİTİNGE SANCAR KATILIYOR…

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’ın katılımıyla 25 Aralık Pazar günü Batman’da miting düzenlenecek. HDP İl Eş Başkanı Hürriyet Kaytar, DBP İl Eş Başkanı Burhan Eğlenti, TJA aktivisti ve Belediye meclis üyesi Şükran Çelebi, DBP PM üyesi Nurten Üzümcü ve görevden uzaklaştırılan Belediye Eşbaşkanı Songül Korkmaz, Batman Medya gazetesini ziyaret ederek 25 Aralık’ta düzenleyecekleri miting hakkında bilgi verdi. HDP’li Kaytar,  8 Mart Kadınlar Parkı’nda 25 Aralık saat 12.00’de düzenlenecek mitinge HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz, Merkez Yürütme Kurulu üyeleri, HDP Milletvekilleri ve yerel sanatçıların katılacağını belirtti.

“HALKIMIZ SESİMİZE ORTAK OLSUN”

Seçim startını 25 Aralık’ta Batman’da yapacakları mitingle vereceklerini kaydeden  HDP’li Kaytar, “Bununla ilgili olarak gündem  oluşturmak amacıyla basın ziyaretlerimiz de oluyor. Bugün de sizi ziyaret ederek sizin aracılığınızla miting tarihini ve katılımcıları paylaşıyoruz. Yapacağımız mitingle Batman’da güçlü bir sesin açığa çıkmasını istiyoruz. Halkımıza da çağrıda bulunuyoruz. Gelip bu sese ortak olsunlar.  Bu iktidar lay lay lom gidecek bir iktidar değil. Toplumsal mücadele örgütlenmezse, büyütülmezse, kitlelerden bir çekincesi olmazsa gitmeyecek. Ama HDP olarak diyoruz ki, gelecek olanı ve gidecek olanı da şuanda belirleyecek konumdayız. Parti olarak en güçlü dönemimizdir diyebiliriz” diye konuştu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.