“Memlekete hizmet yarışında bizde varız”

Batman’ın ulusal ve uluslararası şirketlerinden Fernas A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti’den Batman milletvekili aday adayı oldu.

“Memlekete hizmet yarışında bizde varız”
Yayınlama: 20.03.2023 17:33:20
891
A+
A-

Batman’a hizmet etmek için aday adayı olduğunu belirten Nasıroğlu, milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

“İNŞALLAH SONUÇ HEPİMİZE HAYIRLI OLUR”

Ailesi, sevenleri ve çok sayıda partili ile birlikte Ak Parti il binasına gelen Ferhat Nasıroğlu,  aday adaylığı başvuru dosyasını İl Başkanı Akif Gür’e teslim etti. Dosyayı kabul eden Gür, Nasıroğlu’nun ülkeye güzel hizmetler sunduğunu belirterek, kendisine çalışmalarında başarı diledi.  Aday adaylığı ile ilgili konuşan Nasıroğlu, “Bu topraklarda doğduk, bu topraklarda büyüdük, filizlendik. Memlekete hizmet yarışında biz de varız.  Batman’a katacağımız hizmette, yapacağımız çok şey olduğuna inanıyoruz. Dolayısıyla bizler de diğer aday adayları arkadaşlarımız gibi, öncelikli müracaatımızı yapacağız. İnşallah sonuç hepimize, Batmanımıza hayırlı olur” dedi.

“HİÇBİR ZAMAN BATMAN’DAN KOPMADIK”

Nasıroğlu ailesi olarak hiçbir zaman Batman’dan kopmadıklarını ifade eden Nasıroğlu, “Güzel şeyler yapmaya çalıştık. Tabii bu asrın felaketinde yaşanan büyük trajedi, bu büyük sıkıntı oluştu. Bu dönem, insanların sorumluluk alma dönemidir. Bizler de bu dönem Batman’ımıza bir şeyler katacağımıza, bir şeyler yapacağımıza inandığımız için bu süreci başlatıp müracaat ettik. İnşallah hem bizler için, hem partimiz hem de Batman’ımız için hayırlı olur” dedi. Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.