6 Yıldır şampiyonluğu kimseye kaptırmıyor

Batman İMKB Belde Ortaokulu yıldız kızlar basketbol takımı 6 yıldır hem il ve hem de bölge şampiyonluğunu kimseye kaptırmıyor.

6 Yıldır şampiyonluğu kimseye kaptırmıyor
Yayınlama: 12.04.2023 15:10:51
67
A+
A-

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği ‘Yıldız Kızlar’ basketbol şampiyonasında İMKB Belde Ortaokulu rüzgârı esti. Daha önce yapılan il şampiyonasının ardından, yine Batman’da oynanan grup müsabakalarında İMKB Belde Ortaokulu yıldız kızlar basketbol takımı bütün rakiplerini farklı yenerek Türkiye finallerine yükseldi.

İMKB Belde Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Özgür Pişkin, elde edilen başarının tesadüf olmadığını belirterek, bunun devamının geleceğini söyledi. ‘Başarımızı programlı ve disiplin çalışmaya borçluyuz’ diyen Pişkin, “Allah’a çok şükür 6 yıldır il ve bölgede şampiyonluğu kimseye kaptırmıyoruz. Batman’da oynanan grup müsabakalarında bütün rakiplerimizi farklı yendik. Batman için bu başarı gurur ve onur verici. Her zaman yanımızda olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Şafi Özperk’e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Kurtaran’a, Okul Müdürümüz Hamdi Baltacı’ya, işbirliği protokolü yaptığımız İl Özel İdare Spor kulübüne, değerli antrenörlerine, okul idaremize, maddi ve manevi olarak yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.