AK Parti’den gövde gösterisi

AK Parti Batman milletvekili adayları, partililer tarafından kent merkezinde coşkuyla karşılandı. AK Parti il binası önünde partililere seslenen milletvekili adayları, tüm kesimlerden destek istedi.

AK Parti’den gövde gösterisi
Yayınlama: 12.04.2023 16:40:08
703
A+
A-

KONVOY EŞLİĞİNDE ŞEHİR TURU ATTILAR…

14 Mayıs’ta yapılacak 28. dönem milletvekili seçimleri öncesinde Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti aday tanıtım toplantısının ardından Batman’a gelen AK Parti Batman milletvekili adayları Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı, Murat Güneştekin, Muhsine Bozkurt ve Fırat Tunç, partililer tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Havaalanında çok sayıda partili tarafından karşılanan adaylar, daha sonra konvoy eşliğinde şehir turu gerçekleştirdikten sonra parti binasına geldiler. Burada da kalabalık bir kitle tarafından coşkuyla karşılanan adaylar, partililerle tek tek tokalaşarak tebrikleri kabul ederken, kendilerine gösterilen sevgi gösterisinden dolayı bir hayli memnun oldukları da gözlerden kaçmadı.

“BUNCA YOLU DURMAK İÇİN YÜRÜMEDİK”

Milletvekili adayları AK Parti il binası yanında otobüs üstüne çıkarak kalabalığa seslendi. İl Başkanı Akif Gür, “14 Mayıs 2023 seçimleri bizim için çok önemli. Her seçim önemli ama bu seçim hem Batmanımız hem ülkemiz hem de coğrafyamız için çok önemli. Batmanımızda, ülkemizde yatırım üzerine yatırım yaptık. Ancak 21 yıl sonra da duracak değiliz. Biz bunca yolu durmak için yürümedik. Yürüyecek daha çok yolumuz var. Karşımızdaki güruh, karşımızdaki ittifak ne derse desin. Onların ne maksatla siyaset yaptığını gayet iyi biliyoruz. Geçmişte bu bölge hem Kürtlüğünden hem dindarlığından çok dayak yedi.  Ama Allah’a çok şükür ki o günler geride kaldı. Şurada seçimlere yaklaşık 1 ayımız var ve bizim çok çalışmamız lazım. Bu seçim alelade bir seçim değil. Bu seçim her ne kadar millet ittifakı ve Cumhur ittifakı karşısında görünse de, aslında Cumhur ittifakı ile Amerika, İsrail ve Avrupa karşısında olan bir seçimdir” dedi.

“VEKALETİNİZİ ALMAK ÜZERE BURAYA GELDİK”

Batman sevdalısı olduğunu belirten AK Parti Batman 1. Sıra milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “ Biz bu memleketimize yardımlar yaptık. Bu memleketimize eğitimde destekler verdik, gençlerimize destek olduk. Ama şimdi daha zor bir görev üstlendik. Vekaletinizi almak üzere buraya geldik.  Burada 5 tane pırıl pırıl kardeşinizle beraberiz. Beş kardeşimizi de meclise gönderecek miyiz inşallah? Allah bizimle beraberdir” diye konuştu.

“ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”

AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Serkan Ramanlı, “Allah birliğimizi daim etsin. Bu manzarayı dalga dalga büyütmeyi bizlere nasip etsin. Kendimizle gurur duyuyoruz, şeref duyuyoruz. İnşallah mecliste de sizlere layık vekil olmaya geliyoruz inşallah. Bugün bu meydanda Ak Parti ve HÜDA PAR’ın bir araya gelmesinin ne kadar değerli ve önemli olduğunu sizler benden daha iyi biliyorsunuz. Parçalanmadan, birliğinizi bozmadan, vahdetinizi eritmeden emin adımlarla zafere yürüyeceğiz inşallah “ dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.