“Batman’ın sahiplenmeye ihtiyacı var”

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman milletvekili adayı Serkan Ramanlı, yerel ve ulusal basınla iftar programında bir araya geldi.

“Batman’ın sahiplenmeye ihtiyacı var”
Yayınlama: 19.04.2023 18:03:39
Düzenleme: 19.04.2023 18:04
235
A+
A-

Ramanlı, kentin birçok sorunun olduğunu ve bu sorunları meclise gittiklerinde çözmek için güçlü bir irade sergileyeceklerini söyledi. Her şeyden önce Batman’ın sahiplenmeye, sahiplenilmeye ve bir lobiye ihtiyaç duyulduğunu belirten Ramanlı, bunun için de gerekli altyapı çalışmalarına başlayacaklarının altını çizdi.

“KENTE TIP FAKÜLTESİ KAZANDIRMAMIZ GEREKİYOR”

Meclise gittiklerinde Batman için önceliklerinden birinin Tıp Fakültesi olduğunu belirten Ramanlı, 10 yıllardır bitirilmeyen Batman-Diyarbakır karayolunun bitirilmesi için gerekli iradeyi göstereceklerini söyledi. Ramanlı, “Batman’da bir Tıp Fakültesine ihtiyaç var mı? Evet var. İnşallah seçildikten sonra birinci başlıklarımızdan biri bu olacak. Batman’a bir Tıp Fakültesi kazandırmamız gerekiyor. İkincisi, gençlerimizin artık ilkokul çağına kadar karşılaşmak zorunda kaldığı bir uyuşturucu belası var. Bununla etkin bir şekilde mücadele edilmesinin takipçisi olmalıyız ve biz takipçisi olacağız. Batman’ın ulaşım sorunu var mı? Var. Şehir girişlerinde özellikle Diyarbakır’dan giriş ve Siirt’e doğru gidişte hatta Mardin’e doğru gidişte bölünmüş yollardan mahrum bir şehrin artık bu görüntüden kurtulması gerekiyor. 10 yıllardır bitirilememiş bir Diyarbakır-Batman karayolundan bahsediyoruz. Yazıktır günahtır. Buna bir neşter vurulması gerekiyor. Biz bunun takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.