“Bu seçim geleceğimizi belirleyecek”

Pazaryeri mahallesindeki Roza Düğün Salonunda Yeşil Sol Parti tarafından düzenlenen iftar programında konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, 14 Mayıs’ta önemli bir seçim yapılacağına vurgu yaptı.

“Bu seçim geleceğimizi belirleyecek”
Yayınlama: 06.04.2023 18:00:24
216
A+
A-

“İNKAR EDİLENLERİN BİR SEÇİMİ YAPILACAK”

14 Mayıs’ta yapılacak seçimin geleceklerini belirleyeceğini belirten HDP’li Buldan, “Bu seçim yarınlarımızı belirleyecek. Kürtlerin, Alevilerin, Süryanilerin, bu ülkede ezilenlerin, yok sayılanların, inkar edilenlerin bir seçimi yapılacak. Biz inanıyoruz ki bu seçimde aydınlık ile karanlık arasında tercih yapmak isteyenler aydınlığı seçecek. Biz inanıyoruz ki 21 yıldır bu ülkeyi yönetenleri göndermek için halkımız sandıklara gidecek, oylarını kullanacak, Yeşil Sol Partiyi bu ülkede iktidarlığa hazırlayacak. Bundan hiç bir kuşkumuz yok” dedi.

“BATMAN’DA BİR DERS VERECEĞİZ”

HDP’den korktukları için kumpas davasının açıldığını kaydeden Buldan, “Biz biliyoruz ki HDP’den korkuyorlar. HDP kapatma davası da, Kobani kumpas davası da, onun dışındaki bütün davalar bizden korktukları için yapıldı. Ama biz yeni bir yol seçtik. Seçmenimizi, tabanımızı, halkımızı alternatifsiz bırakmadık. Tercihsiz bırakmadık. İşte bu yeni adres Yeşil Sol Parti’dir. HDP’nin yeni adresi Yeşil Sol’dur. Ben diyorum ki bu dönem Batman’da 5-0 yapacağız ve ülkeyi yönetenlere Batman’da bir ders vereceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.