Nasıroğlu, hızlı başladı

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, tekstil fabrikalarını ziyaret etti.

Nasıroğlu, hızlı başladı
Yayınlama: 14.04.2023 17:59:41
153
A+
A-

Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren tekstil fabrikalarını ziyaret eden Milletvekili adayı Nasıroğlu çalışanlarla sohbet etti, girişimcilerden bilgi alarak, istihdama katkı sağladıklarından dolayı tebrik etti.
Ziyaretler de fabrika çalışanlarıyla bire bir görüşerek yaptıkları işlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunan Nasıroğlu, üretim aşaması ve ürünler hakkında bilgi aldı.
Tekstil fabrikalarının Batman için büyük önem arz ettiğini dile getiren Nasıroğlu, kentte huzur ve güven ortamının oluşması, devletin sağladığı teşvikler ve yatırımcıların ilgisiyle son 15 yılda tekstil sektörünün Batman’da hızla geliştiğini anlattı.


Tekstil sektörünün başta istihdam olmak üzere kentin ekonomik hayatına büyük katkı sunduğunu aktaran Nasıroğlu, tekstilin Batman’da kalıcı olması ve sektörü daha da ileriye taşıyabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Nasıroğlu, “Batman’a ilk müjdemiz olan 3 tane Organize Sanayi Bölgesi daha kazandırma konusunda, Batman kamuoyu olarak yakında çok olumlu gelişmelere şahit olacağız”dedi. Ferhat Nasıroğlu’na ziyareti sırasında OSB Yönetim kurulu başkan vekili Vecdin Nasıroğlu’ da eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.