“Vatandaşın iktidardan beklentisi kalmamış”

Batman’da Cumhuriyet Halk Partisi’ne gerçekleşen 750 kişilik katılım ve rozet takdiminden sonra açıklamalarda bulunan CHP Batman Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, vatandaşın iktidardan yana bir beklentisinin kalmadığını belirtti.

“Vatandaşın iktidardan beklentisi kalmamış”
Yayınlama: 24.04.2023 18:46:09
Düzenleme: 24.04.2023 20:51
90
A+
A-

Ekonominin kötü durumda olmasından dolayı vatandaşın alım gücünün kalmadığına dikkat çeken Yaşar, vatandaşların çözümü CHP’de aradıkları için partilerine yöneldiğini kaydetti. Yaşar, AK Partinin Batman’da milletvekili çıkarma şansının olmadığını belirtti.

CHP’ YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler öncesi CHP’ye katılımlar devam ediyor. Batman İkiztepe köyü ve Koçaklar köylerinden Akın ailesine mensup 450 kişinin yanı sıra, Beşiri İkiköprü’deki Eren ailesine mensup yaklaşık 300 kişi toplu olarak CHP’ye katıldı. Katılım töreninde katılımcılar konfeti ve meşaleler yakılarak karşılandı. Seçim lokalinde gerçekleşen törene CHP Batman Milletvekili adayları Hüseyin Yaşar, Orhan Ekmen, Metin Banlı, Abdullah Polat, İl Başkanı Hikmet Duruş’un yanı sıra Kadın Kolları Başkanı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı ile çok sayıda partili katıldı. Sahada yer alarak seçim çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürdüklerini belirten Yaşar, “Çalışmalarımız çok yoğun şekilde sürüyor. Tüm ülkede olduğu gibi Batman’da da CHP’ye katılımlar her geçen gün artıyor. Bu yoğun katılımlar bizi motive ediyor” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.