“28 Mayıs’ta zafer elde edeceğiz”

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Fırat Tunç ve Muhsine Bozkurt ile birlikte Sosyal Yardımlaşma Vakfını ziyaret etti.

“28 Mayıs’ta zafer elde edeceğiz”
Yayınlama: 17.05.2023 18:52:59
203
A+
A-

Ziyarete kursiyerlerle bir araya gelen Nasıroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi için destek istedi. SYDV ve Güneykent Aile Destek Merkezi kursiyerlerini ziyaret eden Ak Parti Batman milletvekili Ferhat Nasıroğlu, 28 Mayıs’ta yapışacak Cumhurbaşkanı seçimlerinin Türkiye ve Batman açısından önemli olduğunu belirtti. Batman’ı ticaret yatırım üssü haline getireceklerini belirten milletvekili Nasıroğlu, “Bizler üreten insanlar olmalıyız. Batman’da da istihdam alanları oluşturmalıyız. Kadınlarımız, gençlerimiz çalışsın ama onurlu bir çalışma olsun, kimseye el açmasın. Batman’a icraatlarımızı yerine getirmek için Cumhurbaşkanımızı seçmeliyiz. Türkiye genelinde Ak Parti olarak oyunu attıran tek il Batman’dır. Çok güzel bir hizmet sağlayacağımıza inanıyorum. Cumhurbaşkanı için daha çok oy çıkarsa elimiz güçlenir, daha çok yatırım gelir. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza daha güçlü bir destek verelim” dedi.

“BATMAN’DAN BÜYÜK BİR DESTEK SAĞLAYACAĞIZ”

Seçim çalışmalarını sürdüren milletvekili Nasıroğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ziyaretinin ardından Burak Gros AVM’yi ziyaret ederek çalışanlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Oy kullanacak seçmenlerle sohbet edip oylarını neden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a atmaları gerektiğini anlatan Nasıroğlu, 28 Mayıs’ta zafer elde edeceklerini söyledi. Nasıroğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımıza Allah’ın izniyle Batman’dan büyük bir destek sağlayacağız. Ben tüm hemşerilerimize seçim gezilerimizde bizlere gösterdikleri teveccühten ötürü de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.