“Hep birlikte kazandık”

İl Seçim Kurulunda oy işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ak Parti seçim lokalinde bir araya gelen Milletvekilleri Ferhat Nasıroğlu ve Serkan Ramanlı, partilileri selamladı. Partililere seslenen Ramanlı, “Hepimiz kazandık, hep birlikte kazandık. Bugün sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında bütün ülke kazandı” dedi.

“Hep birlikte kazandık”
Yayınlama: 29.05.2023 18:20:32
86
A+
A-

PARTİLİLER ÇILGINCA SEVİNDİ…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile girdiği yarıştan zaferle ayrılmasından sonra AK Partililer seçim zaferini seçim lokali önünde davul zurna eşliğinde halaylar çekerek kutladılar. AK Parti Batman Milletvekilleri Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, AK Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, seçim lokali önünde bir araya gelerek sevgi gösterisinde bulunan partilileri selamladılar. Kitle, Erdoğan lehine tezahüratlar yaparak çılgınca sevindi.

“ON YILLARIN ÜMİDİ YİNE KAZANDI”

Seçim lokali önünde partililere seslenen AK Parti Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, “Allah’a hamdolsun hepimiz kazandık. On yılların ümidi bugün yine kazandı. Bize de, kendine de bu ülkeye de kaybettirmek isteyenler, emin olun sizler de kazandınız. Bunu hep birlikte göreceksiniz. Bu yol ümitsizlik yolu değil, bu yol düşmanlık yolu değil, bu yol huzursuzluk yolu değil, bu yol kardeşlik yoludur. Bu yol huzurun, kalkınmanın yoludur. Hepimiz kazandık, hep birlikte kazandık. Bugün sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında bütün ülke kazandı. Bütün ümmet kazandı inşallah” dedi. Zaferi coşkuyla kutlayan partililerin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönül verenler konvoy eşliğinde şehir turu atarak seçim zaferini kutladı. Kutlamalara zaman zaman havai fişekler ve korna sesleri de eklendi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.