Kritik seçimde aday gibi sahada çalıştı

AK Parti Batman milletvekili aday adayı olan ve açıklanan milletvekili adaylık listesinde yer alamayan Mesut Hamidi, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde son güne kadar sahada çalışarak partisi için seçmenlerden destek istedi.

Kritik seçimde aday gibi sahada çalıştı
Yayınlama: 11.05.2023 15:58:45
371
A+
A-

Açıklanan AK Parti Batman milletvekili aday listesinde yer almayan Hamidi, milletvekili listesinde yer alan adaylar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek çalışmalarında bulundu. Makam, mevki, koltuğun kendisi için önemli olmadığının altını çizen Hamidi, kritik seçim sürecinde partisi için çalıştığını belirtti.

MİTİNGE KATILAN BATMANLILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Hamidi, “Gönül verdiğimiz AK Parti için 28. dönem AK Parti milletvekilliği aday adaylığı başvurumuz sonrasında aday gösterilmeme durumumuz olsa dahi partim için gece gündüz çalışacağım yönünde beyanda bulunmuştum. Bu kritik seçim sürecinde partimizin aday gösterdiği milletvekili adaylarımız için ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için sanki bir milletvekili adayı olmuşçasına sahada destek çalışmalarında bulunduk. Bu konuda halkın bize göstermiş olduğu teveccühüne de teşekkür ederim. Son olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın Batman mitinginde alanda bulunan Batmanlıların coşkusuna bire bir şahit oldum. Coşkulu mitingimize katılım sağlayan bütün Batman halkına teşekkürlerimi iletiyor Pazar günü yapılacak seçimde AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza Batman’dan rekor destek bekliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.