Nasıroğlu’dan Yaşar’a destek

Önceki dönem Batman Ticaret Odası Başkanı, iş insanı Osman Nasıroğlu, CHP Batman Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar’a desteğini açıkladı.

Nasıroğlu’dan Yaşar’a destek
Yayınlama: 07.05.2023 18:05:58
2.029
A+
A-

Osman Nasıroğlu ile bir araya gelen Hüseyin Yaşar, kendisinin Batman için önemli bir figür olduğunu belirterek desteği ve misafirperverliği için teşekkür etti. Yaşar, “Ekonomik ve sosyal konularda memleketimize değer katmak için birlikte yapacağımız çok işimiz var. Bahara giden yolda yalnız olmadığımızı bilmek çok güzel. Akrabayı değil memleketimizin selametini önceleyen sayın Osman Nasıroğlu gibi kıymetli yol arkadaşlarımız olduğu için çok mutluyum. Sizlerin desteği ve katılımı olmadan her şey çok eksik olurdu. Ekonomik ve sosyal konularda memleketimize değer katmak için birlikte yapacağımız çok işimiz var” diye konuştu.

ŞEYH BAĞDU’YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Batman Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, Şeyh Selman Bağdu’yu ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Ziyaretin ardından Bağdu’ya teşekkür eden Yaşar, “Batmanımız için oldukça kıymetli bir şahsiyet olan Şeyh Selman Bağdu’yu ziyaret ettik ve hayır dualarını aldık. Sayın Şeyh Selman Bağdu’nun ağzından hayır duaları almak, halkımızın iyi dilekleri başarı ve mutluluğumuz için güzel bir adımdır. Kendilerine misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.