“Pazar günü destan yazacağız”

Seçim çalışmalarında bulunan üyelerle bir araya gelen Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, 14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanını seçerek destan yazacaklarını belirtti.

“Pazar günü destan yazacağız”
Yayınlama: 22.05.2023 16:33:37
181
A+
A-

“MUHALEFET HALKI KANDIRAMADI”

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Milletvekili Serkan Ramanlı, seçim çalışmalarında bulunan üyelerle bir araya gelip teşekkür etti. Batman Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen programda, gençlerle bir araya gelen Milletvekilleri Serkan Ramanlı ve Ferhat Nasıroğlu, seçim çalışmalarında gösterdikleri performans için teşekkür konuşması yaptı. Ana muhalefetin manipülasyonlarla, algı operasyonlarıyla, korkutmalarla, yalan ve iftiralarla halkı kandıramadığına dikkat çeken Ramanlı, “Milletvekili seçimleri geldi ve geçti artık o defter kapandı. Artık bu ülkeyi yönetecek olan iktidarı seçmenin, Batman içinde özel bir nedeni var. Bütün maskeler düştü mü? Düştü, bütün cüceler dev aynasında gördükleri o görüntüyü kaybetti mi? Kaybetti ve herkes boyunun ölçüsünü aldı. Manipülasyonlarla, algı operasyonlarıyla, korkutmalarla, yalanlarla ve iftiralarla buraya kadar. Bunlara kanıp CHP zihniyetine bir şekilde oy verenlerde şimdi takkelerini önlerine koymuş durumdadırlar. O halde bizlerle o insanları bulacağız ve o yanlışlarından dönmeleri için de 28 Mayıs’ın bir fırsat olduğunu izah edeceğiz” dedi.

“TÜRKİYE BATMAN ZAFERİNİ KONUŞSUN”

14 Mayıs akşamı olduğu gibi 28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanını seçerek destan yazacaklarını belirten Ramanlı, şöyle devam etti: “Muhalefetin bütün ümitleri kırıldı, iktidar olma hevesleri çöp oldu gitti ama bizlerde asla gevşeklik ve ihmalkâr göstermememiz gerekiyor. O halde 14 Mayıs akşamına kadar elde ettiğimiz o gayreti, o dayanışmayı, o birlikteliği ve döktüğümüz alın terini 28 Mayıs akşamı da elde etmek için canla ve başla çalışalım. Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden en az yüzde 50+1 oyla Batman’dan seçelim ki bütün Türkiye Batman’ın zaferini konuşsun. Hepimiz nasıl tek bir yürek olarak 14 Mayıs’ta bir destan saydıysak 28 Mayıs için de gün sayıyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.