Sahada ayak basmadık yer bırakmadı

AK Parti Batman Milletvekili adayı Fırat Tunç sahada ayak basmadık yer bırakmadı. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekilliği seçimlerine saatler kala AK Parti’de en dikkat çeken aday iş insanı Fırat Tunç oldu.

Sahada ayak basmadık yer bırakmadı
Yayınlama: 12.05.2023 15:10:39
308
A+
A-

Aday listesinin açıklamasından sonra seçim bölgesi olan Batman’a gelen AK Parti Milletvekili 5. sıra adayı Fırat Tunç, saha performansı ile dikkat çekti. Seçim çalışmaları kapsamında sahadan ayrılmayan Tunç, Batman merkez başta olmak üzere ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle ve sokak sokak gezerek vatandaşın ayağına giderek sorun dinledi. seçim gezileri ve çalışmaları çerçevesinde elini sıktığı her vatandaşa projelerinden bahsederek destek sözü alan Tunç saha performansı ile de en çok dikkat çeken aday oldu.
YOLA DEVAM
Geçtiğimiz gün Batman’da yapılan mitingin kalabalığına dikkat çeken Fırat Tunç, hedefimiz bir önceki seçimlerde aldığımız oyu ikiye katlamaktır dedi. Seçime saatler kala sahadaki çalışmaları hakkında bilgi veren ve gece gündüz demeden sahada olan Milletvekili adayı Tunç, “Yaklaşık bir aydan beri sahalardayız. bütün aday arkadaşlarımızla birlikte şahsımı da mümkün olduğunca tanıtmaya çalıştık. Birçok platformda sivil toplum örgütlerinde esnafın yanında, sanayicinin yanında, işçinin yanında, emeklinin yanında olduk. Onları birebir ziyaret ederek birebir ev toplantılarına katılarak dertlerine, sorunlarına ve Batman’da yaşayan her bireyin sorunlarına bir şekilde birebir duyarak sohbet ederek insanlara kendimizi anlatmaya çalıştık, memleketimize hizmet için yola devam” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.