“Siyaset düşmanlık üzerine yapılmaz”

AK Parti il teşkilatında basınla bir araya gelen AK Parti milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı ve İl Başkanı Akif Gür, seçimi değerlendirdi. Siyasetin düşmanlık üzerine yapılmaması gerektiğini belirten Ramanlı, “Hepimizin siyasi görüşleri farklıdır ama ortak noktalarını büyütebiliriz” dedi.

“Siyaset düşmanlık üzerine yapılmaz”
Advert
Yayınlama: 16.05.2023 18:16:02
445
A+
A-

“BU HİZMET YARIŞINDA BİRLİKTE YOL YÜRÜRÜZ”

AK Parti il binasında gerçekleşen basın toplantısına Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı ve milletvekili adayları Murat Güneştekin, Muhsine Bozkurt, Fırat Tunç katıldı. Yeşil Sol Parti milletvekilleriyle Ankara’ya rağmen Batman lobiciliğinin kurulup kurulamayacağı sorusuna yanıt veren Serkan Ramanlı, “Siyaset düşmanlık üzerine yapılmaz. Hepimiz bu memlekette birlikte yaşıyoruz; hepimizin siyasi görüşleri farklıdır; kanaatleri farklıdır; siyasi geçmişi farklıdır. Ama ortak noktaları büyütebiliriz. Ama ortak noktalarımızı büyütebiliriz; ortak noktalardan yürüyebiliriz. Bunun iradesini ortaya koyabilmeliyiz. Biz koyuyoruz. Bir şeyi Ankara’ya rağmen ya da Ankara için yapılmaz, memleketimiz için gerekiyorsa yapılır. Biz Batman’a hizmet için bu yola çıktık. Önümüzdeki 5 yılı da hizmetle doldurmak istiyoruz.  Benim de söz hakkım diyen her kim varsa, bu hizmet yarışında birlikte yol yürürüz. Hiçbir ayırım da gözetmeyiz. Zaten gözetirsek bu iddiamızın altını biz kendimiz zaten boşaltırız. Biz davamızın arkasındayız. Amacımız hizmettir. Hizmet niyetiyle gelen herkese de kapımız açıktır” dedi.

“MEMLEKETİ ÖTEKİLEŞTİRMEYELİM”

Memleketin ötekileştirilmemesi gerektiğini belirten AK Parti milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “Ben diğer siyasi partili kardeşlerimize de, milletvekillerine de, onların temsilcilerine de sesleniyorum: Ne olur bu memleketi ötekileştirmeyelim. Biz birbirimize sahip çıkalım, birbirimize değer verelim. Kazanan Batman olacak, kazanan bizim gençlerimiz, çocuklarımız olacak. Bizim bundan sonra yapacağımız çok iş var. Yapmamız gereken çok çok fazla iş var. Burada da bizim bir eksiğimiz varsa, yapmamız gereken bir şey varsa, bunu da belli ve makul seviyelerde bize hatırlatın. Biz bu memlekete farklı bir anlayış getireceğiz. Bu farklı anlayışı da siz de göreceksiniz, siz de hissedeceksiniz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.