Soft Ambalaj Tenis Cup başlıyor

29 Mayıs – 4 Haziran 2023 tarihlerinde Soft Ambalaj sponsorluğunda düzenlenecek olan “Soft Cup” turnuvası, Batman’da ilk kez bir özel sektör kuruluşu tarafından düzenlenecek tenis etkinliği olarak karşımıza çıkıyor.

Soft Ambalaj Tenis Cup başlıyor
Yayınlama: 22.05.2023 12:53:06
290
A+
A-

Turnuva, 29 Mayıs – 4 Haziran 2023 tarihlerinde Batman TPAO tenis kortlarında gerçekleştirilecek. Tamamen halka açık olan bu etkinlik; minikler, küçükler, gençler, erkekler A kategorisi, erkekler B kategorisi, kadınlar A kategorisi ve kadınlar B kategorisi ile her yaş ve beceri seviyesinden tenisçinin katılımına açık olacak. Turnuvaya katılmak isteyen sporcular, bu heyecan dolu etkinliğe 05063149697 (Ali BEDÜK) 05455445458 (Mehmet ÖZER) numaralarını arayarak kayıt yaptırabilirler.

“AMACIMIZ TENİS TUTKUSUNU PAYLAŞMAK”

“Soft Ambalaj Tenis Cup olarak, amacımız tenis severleri bir araya getirmek, yeni dostluklar kurmak ve tenis tutkusunu paylaşmaktır. Bu turnuva, Batman ve çevresindeki tenis yeteneklerini keşfetmek, sporculara fırsatlar sunmak ve sporun toplumda daha da popüler hale gelmesini sağlamak için özel olarak organize edildi” şeklinde konuşan Fikirzen Ajans ve Soft Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaya:“Soft Ambalaj olarak, bu etkinliğin gerçekleşmesine katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Spora verdiğimiz önemi ve topluma olan bağlılığımızı bir kez daha göstermekten gurur duyuyoruz. Ayrıca, bu etkinliğin oluşmasına katkı sağlayan Batman tenisinin kıymetli hocalarına, sporculara, tenis tutkunlarına, TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir’e, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’a ve medya temsilcilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.