“Temiz bir seçim süreci geçiremedik”

CHP Batman milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim süreci boyunca AKP’nin çirkin oyunlarına maruz kaldıklarını ifade etti.

“Temiz bir seçim süreci geçiremedik”
Yayınlama: 15.05.2023 18:05:23
731
A+
A-

Seçim sonuçlarının Batman için hayırlı olmasını dileyen Yaşar, “Şüphesiz halkımızın iradesine saygı duymak gerekir. Maalesef temiz bir seçim süreci geçiremedik. Seçim süreci boyunca AKP’nin çirkin oyunlarına, şiddet ve baskı sarmalına maruz kaldık. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halkımıza sarf ettiği hakaret ve küfürleri işittik. Bununla yetinmeyip her haneye 1000 TL’lik alışveriş kartı dağıttıklarına bile şahit olduk. Vatandaşlarımızı önce fakirleştirip sonra oylarını satın almaya çalışmaktan daha büyük bir kötülük aklıma gelmiyor. Ben, ilk günden beri hizmet odaklı, dürüst ilkeli siyaset yapmak konusunda elimden geleni yaptım. Halkımız da bu çabamızı gördü ve Batman’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin oy oranını ilk defa 28 binin üzerinde oy alarak oyumuzu %8.2 seviyesine kadar yükselttik. Bunun için bir kez daha hepinize teşekkür ederim” dedi.

“ÖNÜMÜZDE BİR SEÇİM DAHA VAR”

Memleket sevdasının seçimlerle sınırlı olmadığını dile getiren CHP’li Yaşar, “Batman için düşündüğüm herşeyi, hangi yollarla olursa olsun gerçekleştirmek için çabalamaya devam edeceğim. Ayrıca önümüzde çok önemli bir seçim daha var. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin ve aydınlık bir Türkiye için hep birlikte çalışarak, sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmamız gerektiğini unutmayın. Bize omuz veren, bizimle birlikte yol yürüyen halkımıza teşekkürü bir kez daha borç bilirim” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.