“İLK GÜNDEMİMİZ İŞSİZLİK”

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TPAO Kristal Park tesislerinde basınla bir araya gelerek gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“İLK GÜNDEMİMİZ İŞSİZLİK”
Yayınlama: 02.08.2023 18:12:23
85
A+
A-

Hizmet etmek ve hizmet ettirebilmek için milletten görev istediklerini kaydeden milletvekili Ramanlı, “Nerede bir hizmet aksıyorsa, nerede bir yanlışlık varsa, onların tamamlanması ve düzeltilmesi için elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız. Bizim ve Batmanımızın gündeminde ilk olarak işsizlik konusu var. Bunun çözülebilmesi için özel sektörün buraya teşvik edilmesi, buraya dönük adımların atılması var. Organize Sanayi Bölgelerinin hayata geçirilmesi var” dedi.

“AĞIR HASARLI BİNALARIN ACİLEN YIKILMASI LAZIM”

Depremde zarar gören ağır hasarlı binaların acilen yıkılması gerektiğini belirten milletvekili Ramanlı, “Hem tehlike arz ediyorlar hem de bazıları bağımlıların adeta yuvasına dönüşmüş. Mevzuat açısından, uygulama açısından ne engel varsa biran önce ortadan kaldırılması lazım” dedi.

“HİÇBİR EV SUSUZ KALMAMALI”

Batman’daki su sıkıntısı iddialarıyla ilgili konuşan Ramanlı, “Özellikle Kurban Bayramında su sorunu had safhaya çıktı ve yaz aylarında Batman’ın bütün etrafı sulak olduğu halde susuz kalması da ayrı bir garabet. Eğer amaç dışı kullanan varsa bunun tespitini yapıp cezasını kesmesi gereken kuruluş belediye. Kayıp-kaçak varsa bunu önlemekle görevli olan da yine aynı kuruluş. Kapasite yetersizliğini yine arttırması gereken de yine aynı kuruluş. Kayıp-kaçakla mücadele edemiyorsan kapasiteyi arttıracaksınız. Amaç dışı kullanımı engelleyemiyorsan yine kapasiteyi arttıracaksınız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.