“İşiniz gücünüz yalan-dolan”

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Ekrem Canalp, görevden uzaklaştırılan belediye eşbaşkanlarına ve HEDEP milletvekiline açtı ağzını yumdu gözünü.

“İşiniz gücünüz yalan-dolan”
Yayınlama: 29.11.2023 16:30:30
Düzenleme: 29.11.2023 16:36
261
A+
A-

Selin yaşandığı andan itibaren sahada olduklarını belirten Vali Canalp, “Biz yaramızı sarmaya çalışırken, onlar yaramızı deşmeye kalkıştılar. Sizin Batman’dan haberiniz bile yok ancak sahada provokatif açıklamalar yaparsınız. İşiniz gücünüz yalan-dolan” dedi.

“ÜÇ KURUŞLUK FAYDANIZ YOK”

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, basın mensuplarıyla TPAO Kristal Parkta bir araya gelerek başta sel felaketi olmak üzere gündemle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Kirli siyaset yapan, çamur siyaseti yapan kişilere de gerekli olan cevapların verilmesi gerektiğini belirten Vali Canalp, “Bir partinin sözüm ona eş genel başkanı ve Batman milletvekili Keskin Bayındır’ın dediği şey ‘vatandaşlarımızın yemek ihtiyaçları karşılanmıyor, barınma ihtiyaçları karşılanmıyor, sadece çorba dağıtıyorsunuz. Kimse de afet alanına gelmedi’ diyor. Yazıklar olsun. Afetin gecesinde kurtarma çalışmaları olduğu zaman itfaiye ile beraber ben oradaydım. Herkes sahadaydı ve sabahlara kadar bu çalışma devam etti. Sen bunu nereden sallıyorsun? 7 Gün süreyle her gün ve her gece sürekli vatandaşlarımızla beraberdik ve sahadaydık. Siz hangi yüzle devlet buraya gelmedi diyorsunuz? Keskin Bayındır sen çok konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun. Sen eş başkanlığı da boş başkanlığı da birbirine kendi bünyende birleştirmişsin. Eş başkanlık değil, bu aynı zamanda boş başkanlık. Üç kuruşluk faydanız yok be. İşiniz gücünüz yalan-dolan” dedi.

Advert

“ÇINGIRAKLI YALANLAR…”

Görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Mehmet Demir’in basın toplantısına atıfta bulunan Vali Canalp, “Yine Batman’dan haberi olmayan, Batman’ı bilmeyen, yani iftirayı alışkanlık haline getirmiş olan bir başka şahsiyet. Demiş ki ‘beton kanalın başlangıcında demir ızgaralar vardı, bu demir ızgaralar kaldırılmadı.’ Sen beton kanalın başlangıcına gittin mi? Hiç gördün mü? Sel olduğu zaman orada demir ızgara yoktu. Olmayan demir ızgarayı, niye kaldırmadınız, diye soruyorsun. Yahu yalan var, kuyruklusu var, bu ise çıngıraklı yalan. Bu kadar yalan olur ama bu kadar katmerlisi nasıl olur? Olmayan demir ızgaranın, niye kaldırmadınız, tedbirsizlik yapmışız öyle mi? Oradaki demir ızgaranın da üç defa çalındığından, orada ızgara olmadığından dahi haberi yok, ama ne olsun, yalan olsun, yeter ki söylensin” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.