“Hasankeyf için hayallerimiz var”

AK Parti’de başlayan yerel seçim sürecinde Hasankeyf Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan iş insanı Bahattin Akman, yerel ve ulusal basınla bir araya geldi.

“Hasankeyf için hayallerimiz var”
Yayınlama: 30.11.2023 16:40:32
185
A+
A-

Hasankeyf için hayallerinin olduğunun altını çizen Akman, yapmayı planladığı projelerden bahsederken amacının hizmet siyaseti olduğunu vurguladı. 2007 yılında AK Parti’de siyasete başladığını söyleyen iş insanı Akman, 2008 yılında Merkez ilçe teşkilat başkanlığı, 2012 yılında ekonomiden sorumlu il başkan yardımcılığı, SKM başkan yardımcılığı ve 2014 yılında Batman Belediyesi Meclis Üyeliği yaptığını belirterek, Hasankeyf’in daha yaşanabilir ve daha güzel bir kent olması için hizmet etme arzusuyla ‘Bismillah’ diyerek yola çıktığını söyledi.

“ESER SİYASETİ YAPACAĞIM”

Hasankeyf’in köklü tarihine, kültürel mirasına hizmet etmek için şeffaflık ve katılımcılık ilklerine dayalı bir yönetim anlayışıyla eser siyaseti yapacağını söyleyen Akman, “Hasankeyf’i daha da büyütecek, daha da güzelleştirecek ve gelecek nesillere daha iyi bir miras bırakacak projelerle ve AK Parti’nin değerlerine uygun bir şekilde yöneteceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Hasankeyf’e daha iyi bir gelecek inşa etmek yolunda Ankara’nın desteğine ve Hasankeyflilerin güvenine ihtiyacım var. Şehri yönetirken istişare kültürüne önem vereceğim ve hemşerilerimin görüşlerinin, önerileri bana yol gösterici olacak” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.