“Kalkan görevine dönmeli”

Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan’a Şoförler Odasından sonra, bir destekte SS Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hanifi Ekremoğlu’ndan geldi.

“Kalkan görevine dönmeli”
Yayınlama: 29.11.2023 13:51:30
96
A+
A-

Batman halkına ve esnaflarına hizmette kusur etmeyen, gecesini gündüzüne katan bütün kurum amirlerinin arkasında duracaklarını belirten Başkan Ekremoğlu, devlet büyüklerinden Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan’ın görevine iade edilmesini istedi.

“GÖREVDE LİYAKAT VE HİZMET ESES ALINMALI”

“Kurum müdürlerinin görevlerinde liyakatleri ve hizmette kusur etmemelerinin baz alınması önemlidir. Buda bizim kırmızı çizgimizdir” Başkan Ekremoğlu, “Batman Ticaret İl Müdürümüz Şehmus Kalkan mesai kavramı olmadan vatandaşlara, esnaflara ve bütün kurumlara sahip çıkıyordu. Kim memleketimiz, halkımız ve devletimiz için taş üstüne taş koyuyorsa bizde onun yanındayız. Böylesi çalışkan, liyakatli ve özverili çalışan Kalkan’ın görevden alınmasını şaşkınlıkla izledik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, ilimizin vekillerinden ve devlet büyüklerimizden ricamız, Ticaret İl Müdürümüz Şehmus Kalkan’ın tekrar görevine iade edilmesini rica ediyoruz. Nasıl ki; görevini yapan kurum müdürleri ve amirlerimizin arkasında durmuşsak, aynı şekilde görevlerini yapmayanlarında karşısında olacağız” dedi.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.