Kartal’a gümüş madalya

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteği ile ulusal perspektifte yarışma düzenlendi.

Kartal’a gümüş madalya
Yayınlama: 27.11.2023 13:56:19
102
A+
A-

Mardin’in kültürel, tarihi ve doğal zenginliğinin tanıtımını yapmak, ‘Dinler ve Diller Şehri Mardin’ teması ile mimari, etnografik, arkeolojik, tarihi, dini ve görsel değerleri içeren fotoğrafçılar maratonu 21-26 Kasım 2023 tarihleri arasında ulusal perspektifte gerçekleştirildi.

Yarışmaya ülkenin birçok ilinde 200’e yakın fotoğrafçı arasında yarışmayı Batmanlı fotoğraf sanatçısı Orhan Kartal, TFSF gümüş madalya ile ikincilik ödülü ve sergileme ödülü ile ödüllendirildi. 5 gün süren foto maraton yarışması sonunda Batmanlı fotoğraf sanatçısı Orhan Kartal’ın ‘dua’ isimli fotoğrafı Türkiye Fotoğraf Federasyonu tarafından gümüş madalya ve ikincilik ödülü aldı. Pazar günü Mardin Sanat Akademisinde yapılan ödül töreninde Kartal’ın madalya ve plaketini Mardin Valisi Tuncay Akkoyun tarafından takdim edildi. Ayrıca sanatçının Mardin’in kültürel değerleri arasında bulunan ‘manifaturacı kadın’ adlı fotoğrafı da sergilemeye değer bulundu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.