“Şalgam suyu her derde deva oluyor”

Şalgamcı Nihat Usta ismiyle şalgam ve limonata gibi meşrubat ürünlerini satan Nihat Türkan, içecekleri annesinin hazırladığını belirtti.

“Şalgam suyu her derde deva oluyor”
Yayınlama: 17.12.2023 12:36:51
71
A+
A-

Seyyar aracında anne eli değme nefis şalgam ve limonata ürünlerini Hotel Asko yanındaki yerinde vatandaşlara sunan 20 yaşındaki genç meşrubatçı Nihat Türkan, “8 senedir bu işi ifa etmekteyim. Geleneksel içeceklerimiz olan şalgam ve limonataları evde annem hazırlıyor, ben de burada satışını yapıyorum. İşlerimiz kış mevsimi olması hasebiyle biraz düşmüş olsa da çok şükür idare ediyoruz. Salgam her derde devadır.

Limonatamız da aynı şekilde şifa kaynağı ve vitamin açısından zengin bir içeceğimiz. Bir bardak şalgam 10 TL ve aynı tarifeli limonatamızın fiyatı da 10 TL’dir. Ben bu mesleğimle elhamdülillah ev geçindiriyorum. Tabii annemin burada katkısı büyük. En güzel şalgam ve limonatalarımızı hazırlayarak halkın beğenisine sunuyoruz. Vatandaşlar bize @salgamci_nihat_usta isimli instagram sayfamızdan da ulaşabilirler. Herkesi şalgam veya limonata içmeye davet ediyoruz. Şimdiden afiyet ve şifa olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.