Vatan Partisi’nde ilçe kongreleri başladı

Vatan Partisi Batman İl Başkanlığı, Hasankeyf ve Beşiri ilçe kongrelerini gerçekleştirdi. Partinin il yönetimi, 23 Aralık’ta da il kongresinin yapılacağı bilgisini paylaştı.

Vatan Partisi’nde ilçe kongreleri başladı
Yayınlama: 05.12.2023 14:51:40
Düzenleme: 05.12.2023 15:27
132
A+
A-

HASANKEYF VE BEŞİRİ’DE KONGRE…

Kongre sürecine hız verdiklerini kaydeden Vatan Partisi Batman İl Başkanı İrfan Coşkun, “Hasankeyf ve Beşiri ilçelerimizde yaptığımız kurultaylarımızı Allah’a şükür en iyi şekilde gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Vatan Partisi olarak teşkilatlanma çalışmalarımız başarılı bir şekilde devam ediyor. Hasankeyf’te gerçekleştirdiğimiz ilçe kongresinde Hasankeyf İlçe Başkanlığına Ahmet Özcan seçildi. Hasankeyf ilçe kongresinden sonra da Beşiri ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Beşiri’deki ilçe kongresiyle de, Beşiri İlçe Başkanlığına Mesut Özcan seçildi. Her iki başkanımızı da tebrik eder başarılar diliyorum” dedi.

“İL KONGREMİZİ 23 ARALIK’TA YAPACAĞIZ”

İlçe kongrelerinin ardından il kongresini de yapacaklarını kaydeden Vatan Partisi İl Başkanı İrfan Coşkun, “İlçe kongrelerimizi yakın zamanda yapacağımız il kongremizle taçlandıracağız. Teşkilatımızla beraber yoğun bir süreç içerisinde hizmetlerimizi en iyi şekilde sürdürmenin gayret ve çabası içerisindeyiz. 23 Aralık 2023’te de hayırlısıyla il kongremizi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.