Yemekte lezzetin rotası

Ev yemeklerinde lezzetin adresi olan ‘Lezzet Rotası’ Batman’da Petrol City AVM’nin 2. katında muhteşem bir açılışla hizmete girdi.

Yemekte lezzetin rotası
Yayınlama: 03.12.2023 13:01:06
475
A+
A-

‘Bambaşka bir dünya’ mottosuyla gıda sektörüne değer katan Lezzet Rotası, lezzetli ev yemeklerini vatandaşların beğenisine sundu. Açılışa Petrol City Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş, Danışman şef ve TV programcısı Ali Demir,  Batman Üniversitesi’nden Doç. Dr. Reşat Arıca, Yiyecek-İçecek Öğretmeni İlker Aksoy, İşletme sahibi M. Emin Tunç, İşletme Müdürü Nursel Tunç ve Petrol City AVM Reklam ve Pazarlama Müdürü Nesrin Dal katıldı.

“AVM’YE RENKLİLİK KATACAK”

Bir markayı daha Batman’a kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirten Petrol City AVM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş, “AVM’mizde sulu yemek yapan bir yer eksikti. Yemek çeşitleri, sulu yemekleri ve hizmetiyle inşallah bu AVM’ye renklilik katacağını düşünüyoruz. Bizim Petrol City alışveriş merkezimizde şuan çok az yer kaldı. İnşallah çok kısa sürede yüzde 100 doluluğa ulaşacağız. Batman halkının AVM’mize göstermiş olduğu ilgiden de çok memnunuz” dedi.

ANNE ELİ DEĞMİŞ GİBİ

İşletme Müdürü Nursel Tunç, “Biz burada sulu yemek sektörü olsun diyerek Lezzet Rotası’nı hizmete açtık. Yemeklere anne eli değmiş gibi, insanlar gelip çorbalarını içsinler, yemeklerini yesinler diye,  daha lezzetli ve daha sağlıklı olacağını düşünerek böyle bir sektöre yöneldik. Mezopotamya bölgesine özgü yemeklerimiz yapıyoruz. Bulgur ve pirinç pilavından dolmalara, güveç yemeğinden tas kebabına kadar, aklınıza gelebilecek her türlü yemeklerimiz mevcut olup, burasıyla alakalı tüm yemekleri yapmaya çalışıyoruz. Ben aslen Adanalıyım ama eşim Batmanlı. Ben de burayı çok sevdim ve o yüzden Batman’a gelmek istedim. Eşimden dolayı hem kendi memleketine aşina olmak, hem burayı görmeyi çok istediğimden ve hem de buranın insanlarını çok sevdiğimden dolayı bir araya gelerek kurumu hizmete açmış olduk” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.