DEM Parti’de Tekik ve Korkmaz dönemi

DEM Partisi Batman 2. olağanüstü kongresi gerçekleşti. Yapılan kongrede DEM Parti İl Eş Başkanlığına Mustafa Mesut Tekik ve Songül Korkmaz seçildi.

DEM Parti’de Tekik ve Korkmaz dönemi
Yayınlama: 25.01.2024 15:58:47
758
A+
A-

“ARTIK BARIŞ GELSİN”

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Batman 2. Olağanüstü Kongresini, Şırnak Milletvekili ve Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Mardin Milletvekili Beritan Güneş ve Batman Milletvekili Zeynep Oduncu’ nun katılımı ile gerçekleştirdi. Kongrede konuşan DEM Partisi Şırnak milletvekili Ayşegül Doğan, yerel seçimlerin sadece belediye seçimleri değil, kimliğin ve varlığın seçimi olduğunu ifade etti. Milletvekili Doğan, “Bu seçim Kürtler için sadece belediye seçimi değil, sadece bölgeyle sınırlı bir seçim değil, çok daha büyük bir şeydir. Biz inanıyoruz ki Batman halkı hazırdır çok öncesinde bu kayyumların biletini kesmişiz, onları gönderecektir. ‘Artık yeter’ diyebilmemiz için ‘Edî bese’ diyebilmemiz için daha çok sese ihtiyacımız var. Artık barış gelsin. 31 Mart’ta gelin bir kez daha irademizi gösterelim” dedi.

DEM PARTİ’NİN YENİ YÖNETİM KURULU:

Kongrede DEM Parti İl Eş Başkanlığına Mustafa Mesut  Tekik ve Songül Korkmaz seçildi. İl yönetimi ise Ahmet Yılmaz, Hamide Çelik, Adem Özbek, Ferhat Baba Taş, Halime Demir, Seyithan Çetal, Hamza Gök, Feyruza Altun, Seyit  Bilal Evren, İlyas Sağlam, Osman Bozkurtaca ve Barış Afşar’dan oluştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.