“O tabelayı tekrar asacağız”

1994 Yılında Refah Partisi’nin Belediye Başkanı merhum Salih Gök tarafından Belediye binasının girişine “Rüşvet alan da veren de melundur” yazılı tabelayı tekrar asacaklarını belirten Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan adayı Av. Tahir Zaman, ilk icraatlarının bu olacağını kaydetti.

“O tabelayı tekrar asacağız”
Yayınlama: 14.02.2024 16:53:01
Düzenleme: 14.02.2024 16:57
332
A+
A-

 “RÜŞVET ARTTIKÇA HİZMETTE AZALIR”

Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziya Ülhak Yamaç, Belediye başkan adayı Av. Tahir Zaman, SKM Başkanı Ahmet Seyidoğlu, Teşkilat Başkanı Şefik Aydın ve Seçim İşleri Başkanı Orhan Doyan, Batman Medya gazetesini ziyaret etti. Batman Belediye Başkanlığına seçildiği taktirde ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ tabelasını tekrar belediyeye asmak asacaklarını belirten Zaman, “Bizim zaten partimizin düsturu budur. İlk icraatımız bu olacak. Belediyelerde rüşvet arttıkça, hizmette azalır, hizmet kalitesi de azalır, gelir dağılımı adaletsizliği de oluşur. Birileri bundan menfaat, rant elde ederken, birileri de burada fakirleşmeye başlar. Yani bizim paramızla birileri zengin olur. Vatandaş, gariban halk, yetim çocuklar fakir kalmaya devam eder” dedi.

“TRAMVAY PROJEMİZ VAR”

Batman’ın yol haritasını incelediklerini belirten Belediye Başkan adayı Zaman, “Birçok ana arter yolları imara işlenmiş ama bu ana arter yolları açılmamış. Bu ana arter yolları açıldığında ulaşımda muazzam bir rahatlık meydana gelecek. Eski ve yeni havaalanı kavşağı birbirine bağlanarak bu yol hizmete açılabilir. Bu sayede ulaşımı da rahatlatmış olabiliriz. Ayrıca tramvay ile ilgili projemiz de var. Cadde boyunca trafiği rahatlatabilecek, ulaşımı rahatlatabilecek bir tramvay projemiz var” diye konuştu. Sloganlarının ahlaklı belediyecilik olduğunu belirten Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziya Ülhak Yamaç, “Ahlak yoksa adalet yoktur, ahlak yoksa demokrasi yoktur, ahlak yoksa rüşvet vardır, ahlak yoksa uyuşturucu da, enflasyon da vardır. Yani bu ahlak meselesini çözmemiz gerekiyor. Bu ahlaklı anlayış her şeyde olduğu gibi belediyeciliğe de uyarlanmalıdır” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.