“Refah’ın yükselişini herkes görecek”

Partilerine her geçen gün ilginin arttığını belirten Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Siyasi İşler Başkan Yardımcısı Yunus Yıldız, seçimlerin anahtar partisi haline geldiklerini ifade etti.

“Refah’ın yükselişini herkes görecek”
Yayınlama: 01.02.2024 13:18:37
Düzenleme: 01.02.2024 14:10
194
A+
A-

 “ANKETLERDE OY ORANIMIZ 8,5”

Batman Medya Gazetesini ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Siyasi İşler Başkan Yardımcısı Yunus Yıldız, gazetemiz sahibi Ercan Arslan’a ile gündeme dair açıklamalarda bulundu. 31 Mart akşamı tüm Türkiye Refah’ın yükselişini göreceğini belirten Yıldız, “Anketlerde yerel seçimlerde oy oranımız yüzde 8,5 gözüküyor. Partimize inanılmaz bir katılım var. Yerel seçimlerde iddialı olduğumuz iller var. Bu seçim 2028 seçimlerde olan durumumuzu gösterecek. Türkiye’nin tüm il, ilçe ve beldelerinde aday göstereceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday gösterip göstermeyeceğimiz Genel Başkanımız sayın Fatih Erkaban’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinden sonra netleşecek” dedi.

TÜM ADAYLAR 10 ŞUBAT’TA TANITILACAK…

Batman’da Yeniden Refah Partisinin kendi belediye başkan adayını açıklayacağını aktaran Yıldız, “31 Mart 2024’teki yerel seçim yarışına Batman’da da kendi adayımızla katılacağız. Açıkladığımız ilçeler var, diğer ilçelerimizde de yine bu yarışa kendi adaylarımızla katılacağız. 10 Şubat tarihinde tüm adaylarımız tanıtılacak. Batman için müracaatlar var ve onları da değerlendiriyoruz. Yeniden Refah Partisini bir iktidar alternatifi olarak büyütmeliyiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.