Batman’da mesajlar verecek

31 Mart’taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında miting programlarını aralıksız sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü durağı Batman olacak.

Batman’da mesajlar verecek
Yayınlama: 26.03.2024 16:48:39
171
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batman Valiliği önünde saat 15.00’te gerçekleştireceği mitinge katılacak. Erdoğan, 10 aylık bir aradan sonra ziyaret edeceği Batman’a hem gündemdeki konulara hem de yerel seçimlere ilişkin mesajlar verecek.

NASIROĞLU’NDAN MİTİNGE DAVET…

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Batman mitingine davet etti. Nasıroğlu, Batmanlıları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 27 Mart Çarşamba günü saat 15.00′ da Valilik önünde düzenleyeceği mitinge davet etti. Nasıroğlu, “Gerçekleşecek olan büyük buluşmamız görkemli bir miting olacaktır. Partimiz ve tüm ana kademeler bu buluşma için hazırlıklarını tamamladı. Ülkemize ve şehrimize sayısız hizmetleri olan Cumhurbaşkanımızı Batman’a yakışır bir şekilde ağırlayacağız. Hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi bu mitinge de yine en yüksek katılımı göstererek, aynı desteği sağlayacaklarına inanıyorum. Tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür eder mitingimize bekleriz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.