Ramanlılar iftarda buluştu

Ramanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (RAMAN-DER), üyeleri iftar yemeğinde buluştu.

Ramanlılar iftarda buluştu
Yayınlama: 25.03.2024 12:44:38
Düzenleme: 25.03.2024 15:11
282
A+
A-

Beyaz İnci düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programına 21. dönem Batman milletvekili Faris Özdemir, HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı,  Ramanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferzent Turan ve dernek üyeleri katıldı.

“HALKIMIZ HİÇBİR SİYASETÇİYE MECBUR DEĞİL”

Her zaman hayırda, iyilikte ve faydalı işler içinde olacaklarını belirten HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, “Biz tüm Batman için, tüm bölgeye, tüm Türkiye’ye iyi bir insan olarak hizmet etmeliyiz. Kötülükten, düşmanlıktan, iyi olmayan işlerden uzak durmalıyız. Biz her zaman hayırda, iyilikte, faydalı işler içinde olacağız. Halkımız hiçbir siyasetçiye mecbur değildir. Hiç bir ideolojiye, hiçbir partiye mecbur değildir. Siyasetçinin de, partinin de hizmetimizde olması gerekir, bize fayda vermesi gerekir. O siyasetçinin, o partinin, o adayın, o ideolojinin bize fayda vermesi gerekir. Eğer bize fayda sağlamıyorsa bize lazım değildir. 31 Mart’ta da inşallah biz bu kıstaslara sahip bir aday seçelim ki, onunla ihya olalım,  bize ve milletine fayda sağlasın” dedi.

“BİRBİRİNİZİ GÖRÜN, TANIŞIN”

Dernek işlerinin içten gelen bir sevginin olduğunu belirten 21. Dönem Batman Milletvekili Faris Özdemir, zorla bu işlerin olmayacağını kaydetti. Özdemir, “Gecenin 1’inde, 2’sinde kalkıp insanlara koşmak kolay bir şey değil. Her insanın yapacağı bir iş değil. Ama Allah’ın izniyle bu aile, bu aşiret, toplumu kendine görev bilmiş, yoksul insanın yanında yer almış, yabancı insanı korumuştur. Bu görev bize kaldı. Biz de sonuna kadar bunu devam ettireceğiz. İnşallah arkamızdan gelen nesil de bunu koruyacak, insanları koruyacak ve istediğimiz şeyi elde edeceğiz. Derneğinizi sürekli ziyaret edin. Zaman buldukça derneğe uğrayın, birbirinizi görün, tanışın. İnsan gidip gelmese, birbirini unutur. Birbirinize sevgiyle, saygıyla yaklaşın ve birbirimizi sevelim. Benim kalbi, yüreği güzel insan yeğenim Serkan Ramanlı’ya sahip çıkın. O da canı gönülden çalışıyor. Batman’a hizmet için kolları sıvamış. Rabbim onu muvaffak eylesin inşallah” diye konuştu.

“TÜM BATMANLILARIN DERNEĞİYİZ”

Ramanlılar Derneği Başkanı Ferzent Turan, “Derneğimize katkı sunmaları konusunda herkesi  RAMAN-DER şemsiyesi altında birlik ve beraberliğe çağırıyoruz. Biz sadece Ramanlıların Derneği değil, tüm Batmanlıların derneğiyiz. Biz sadece Ramanlılara değil, bütün Batman halkına hizmet ediyoruz. Batman bizim için çok önemli bir değerdir. Biz ilimiz için çalışacağız, yanlışın karşısında duracağız, doğrunun yanında olacağız ve hep beraber ilimizi güzel yerlere getireceğiz inşallah” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.