Vali Canalp’ten seri açılışlar

Batman Belediyesi tarafından Belde mahallesinde yapımı tamamlanan Minibüs Aktarma İstasyonu ve Pazaryeri mahallesinde yapımı tamamlanan ‘Batman Belediyesi Otobüs Park ve Yıkıma Alanı’ hizmete açıldı.

Vali Canalp’ten seri açılışlar
Yayınlama: 13.03.2024 16:03:25
156
A+
A-

AKTARMA İSTASYONU AÇILDI…

Belde mahallesinde yapımı tamamlanan Minibüs Aktarma İstasyonu’nun açılışı yapıldı. Açılışa Batman Valisi Ekrem Canalp, AK Parti Batman milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, Belediye Başkan Yardımcıları, kamu kurum temsilcileri ve davetliler katıldı. Açılış töreninde konuşan Vali Canalp, “Nitelikli ve kaliteli toplu taşıma hizmeti vermenin bir başka unsurlarından bir tanesi de burada. Sirkülasyonun çok seri ve hızlı şekilde yapılabilmesi anlamında burası 7/24 çalışacak bir tesis olacak. Yine aynı şekilde buradan faydalanacak olan hak sahibi arkadaşlarımız, esnaflarımız ve minibüsçü kardeşlerimizin de buradaki işlerini de rahatlatacak. Yani onların da yapmış olduğu işin konforunu da arttıracak, sirkülasyonu da arttıracak. Daha nitelikli, daha kaliteli taşımayla, inşallah böylelikle tanışmış olacağız” dedi.

OTOBÜS PARK VE YIKAMA ALANI HİZMETTE…

Batman Pazaryeri mahallesinde yapımı tamamlanan  ‘Batman Belediyesi Otobüs Park ve Yıkıma Alanı’ Batman Valisi Ekrem Canalp’in katılımıyla açılışı gerçekleştirilerek hizmete girdi. Açılışa Vali Ekrem Canalp, milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, Belediye Başkan Yardımcıları ile kamu kurum temsilcileri katıldı. Açılan tesisin iki amaca hizmet edeceğini ifade eden Vali Canalp, “Birincisi belediyenin ana tamir ve bakım evi var. Bakım evimizdeki hafif bakımları burada yapmak suretiyle, belediyenin ana bakım evi üzerindeki yükü hafifletmiş olacağız. Lastik değişimi, yağ değişimi gibi hafif bakım gerektirecek bakımlar bütün otobüsler için burada hızlı ve seri şekilde yapılacak. İkincisi de, halkımızı en çok ilgilendiren kısmı da, Batmanlılar kaliteli, nitelikli toplu taşıma hizmetinden böylece faydalanmış olacak” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.