“Yüzde 72 ile seçimi kazanacağız”

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Batman Belediyesi eş başkan adayı Gülistan Sönük, yaptığı açıklamada 31 Mart’ta Batman’da rekor oy alacaklarını ifade etti.

“Yüzde 72 ile seçimi kazanacağız”
Yayınlama: 28.03.2024 16:19:51
Düzenleme: 28.03.2024 16:26
314
A+
A-

 “GEÇMİŞİN MİRASINI TAŞIYORUZ”

Geçmişin mirasını taşıdıklarını belirten DEM Parti Belediye eşbaşkan adayı Gülistan Sönük, köklü bir gelenekten geldiklerini kaydetti. Sönük, “Bu mirası yarınlara daha güçlü taşıyacağız. Onca saldırıya, baskıya rağmen dimdik ayakta olan bir partiyiz. Bu gücümüzü rekor oy alarak göstereceğiz. Bizim yönetme anlayışımız elbette ki diğer partilerden ve anlayışlardan farklı. Bizler bir hareketin temsilcileriyiz. Sokak sokak örülen bir geleneğiz. Ben değil biz diyen bir partiyiz. Bu kenti de hep birlikte her bir Batmanlıyla beraber yöneteceğiz. Çok güçlü bir kadroyla 1 Nisan’da Batman için çalışmaya geliyoruz” diye konuştu.

“ÇOK BÜYÜK PROJELERLE GELİYORUZ”

DEM Parti belediyeciliğinde her bir eve, her bir yurttaşa dokunacaklarını kaydeden Sönük, “Çok büyük projelerle geliyoruz. Uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığımız, kentin tamamını kapsayan plan ve projelerle hazırlıklarımızı yaptık. Kentte alanında uzman TMMOB, TTB, SES gibi sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hazırladığımız projelerimiz var, bunları kentin tamamında yapacak birikime, bilgiye ve kararlılığa sahibiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.