Şampiyonluğu halay çekerek kutladılar

Manisa Turgutlu maçı sonrasında TPAO Petrolspor’un şampiyonluğu, halaylar eşliğinde kutlandı. Turgutlu deplasmanına giden Batman Valisi Ekrem Canalp, milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Petrolsporlu futbolcular ve taraftarlarla halay çekerek takımlarının şampiyonluğunu kutladı.

Şampiyonluğu halay çekerek kutladılar
Yayınlama: 28.04.2024 16:46:00
134
A+
A-

PETROL’Ü YALNIZ BIRAKMADILAR…

Şampiyonluk maçına çıkan Batman Petrolspor’u binlerce Batmanlı taraftarın yanı sıra protokol üyeleri de yalnız bırakmadı. Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Hüda Par Milletvekili Serkan Ramanlı, Deva Parti Mersin Milletvekili Emin Ekmen, sanatçı Ahmet Güneştekin ve Kırklareli Vali Yardımcısı Hasan Tanrıseven, 90 dakika boyuncu tribünlerde Batman Petrolspor’a destek verdi. Maçın bitiş düdüğüyle sahaya inen Batmanlılar, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.

VALİ CANALP VE NASIROĞLU, HALAYIN BAŞINI ÇEKTİ

1 Yıl aradan sonra tekrar 2. Lige yükselen Petrolspor, taraftarını sokağa döktü. Batman’da Atatürk Parkı önünde yapılan kutlamalarda taraftarlar, meşaleler yakarak takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Manisa Turgutlu’da takımı yalnız bırakmayan Batman Valisi Ekrem Canalp ve Ak Parti milletvekili Ferhat Nasıroğlu, maç sonrasında Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çektiler. Petrolsporlu futbolcu ve taraftarlarla halay çeken Vali Canalp ve milletvekili Nasıroğlu, halayın başını çekti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.