“Siyasi partiler özgürce propaganda yaptı”

Seçim süreci de çok canlı ve çok renkli bir propaganda sürecini yaşadığını belirten Vali Ekrem Canalp, siyasi partilerin özgürce kendi siyasi faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini kaydetti.

“Siyasi partiler özgürce propaganda yaptı”
Yayınlama: 02.04.2024 15:57:58
235
A+
A-

1423 SANDIKTA OY KULLANILDI

Seçim günü bütün Emniyet ve Jandarmanın sahada tam kadro görev yaptığını kaydeden Vali Canalp, “Toplamda 1423 sandıkta vatandaşlarımız oylarını kullanmışlardır. Almış olan tedbirler neticesinde çok ehemmiyetli bir asayiş olayı meydana gelmeden seçim barış ve huzur içerisinde gerçekleştirilmiştir. Meydana gelen olaylar da genellikle muhtarlık seçimlerinden kaynaklı olan kavgalar şeklindeki olaylardır. Burada bizim açımızdan ehemmiyet arz eden seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra havaya ateş açma şeklindeki maganda kurşunları olaylarıdır” dedi.

1 ÇOCUK MAGANDA KURŞUNUYLA YARALANDI

Seçim günü havaya silah sıkarak tespit edilen 2 şahsın da yakalandığını belirten Vali Canalp, 15 yaşındaki bir çocuğun başına maganda kurşunlarından birinin isabet ettiğini, çocuğun hafif bir şekilde yaralandığını ifade etti. Vali Canalp, “Olay ne olursa olsun havaya ateş açmak şeklindeki her olay, böyle bir olayı gerçekleştiren herkes magandadır. Bizim gözümüzde saygın vatandaş da değildir” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.