“Üst geçit işlevsel hale getirilmeli”

Batman’da adını sık sık ölümlü ve yaralanmalı kazalarla duyuran bölgede inceleme yapan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, kazaların önlenebilmesi için yaya geçidinin yanında bulunan üst geçidin bir an önce işlevsel hale getirilmesini istedi.

“Üst geçit işlevsel hale getirilmeli”
Yayınlama: 24.04.2024 16:52:23
Düzenleme: 24.04.2024 16:54
233
A+
A-

Ölümlü ve yaralanmalı kazaların sıklıkla yaşandığı Gültepe Mahallesi Petrol City karşısındaki yaya geçidinde beraberindeki heyetle birlikte incelemelerde bulunan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, burada üst geçidin olduğunu fakat asansörünün olmamasından ötürü özellikle bebekli ailelerin üst geçidi kullanamadığını belirtti.

“ÜST GEÇİT KULLANILMIYOR”

Asansör olmadığı için üst geçitin kullanılmadığını ifade eden Başkan Şahin, “Asansör yapılırsa aileler buraya rağbet edecektir. Ayrıca yaya geçidinin burada yapılmasını tekrar değerlendirmek lazım. Bebekli veya yük taşıyan anneler asansör olmadığı için üst geçidi kullanamıyor. Dolayısıyla bu yaya geçidini tekrar gündeme almak lazım. Başka kazaların yaşanmaması için bu yolun bir an önce gündeme alınması gerekir” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.