“Yüzbinler cihad önderini tanıyacak”

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, 21 Nisan Pazar günü saat 14.00’da yapılacak olan ‘Cihat Önderi Hazreti Muhammed’ temalı Mevlid-i Nebi etkinliği öncesi basınla bir araya geldi.

“Yüzbinler cihad önderini tanıyacak”
Yayınlama: 15.04.2024 15:42:53
Düzenleme: 15.04.2024 15:43
144
A+
A-

MEVLİT KANDİLİ PAZAR GÜNÜ…

Batman Tertip Komitesi üyeleri Nurettin Teymur ve Veysi Günay ile birlikte açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, Pazar günü otogar bitişiğindeki mevlit alanında yapılacak Mevlid-i Nebi etkinliğine tüm vatandaşları davet etti. Başkan Aydın, “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’i anlama ve sünnetini yaşama adına yurdun farklı noktalarında etkinliklerin düzenleneceği kutlu bir mevsime girdik. Meydanlar Muhammedî sevda ile dolup taşacak, sevdalılar salâvat ve tekbirlerle yeri ve göğü inletecek. Yüzbinler cihad önderi Hz. Muhammed’i tanıyacak. İnsanlık adalete, özgürlüğe, barış ve huzura susamış olup büyük bir arayış içindedir. Korumasız, sahipsiz, mazlum kadın ve çocukların gözleri bir kurtarıcı beklentisi içinde, kalpleri kurtuluş umuduyla çarpmaktadır. Kuşkusuz bu kurtarıcı Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi vesellem)’dir. Herkes O’ nun rehberliğine teslim olmak zorundadır” dedi.

24 NOKTADA ÜCRETSİZ ARAÇ KALDIRILACAK

Pazar günü vatandaşların sorunsuz bir şekilde etkinliğe gelebilmeleri için Batman’da 24 noktada ücretsiz araç kalkış noktalarından halkın alana getirileceğini belirten Aydın, “Etkinliğimizle alakalı tüm izinler Batman Valiliğinden alınmıştır. Batman belediyesine bir dilekçe ile alanda seyyar WC, seyyar protokol sahnesi ve katılımcıların etkinlik alanına gele bilmelerinde kolaylık sağlansın diye belediye otobüslerinde yararlanmak için belediyeye gerekli müracaatta bulunduk. Etkinliğe vatandaşları getirmek için Batman’daki otobüs, minibüs ve aracı olan vatandaşlar yolcuları hayırlarına etkinlik alanına taşıyacaklar. Tüm Peygamber Sevdalılarını, O’nun sünnetine bağlı tüm kardeşlerimizi, halkımızı erkek, kadın, genç, yaşlı, çocuk demeden yüz binler halinde meydanı, alanı doldurmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.