Zılgıtlarla belediyeye yürüdüler

YSK’dan mazbatasını alan Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, DEM Parti Batman milletvekili Zeynep Oduncu, DEM Parti İl Eş Başkanı Songül Korkmaz, belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir kitle ile DEM Parti il binasından belediyeye kadar zılgıt ve alkışlar eşliğinde yürüdüler.

Zılgıtlarla belediyeye yürüdüler
Yayınlama: 04.04.2024 16:46:10
133
A+
A-

Belediye Başkanlığı hizmet binası kapısı önünde çiçeklerle karşılanan Gülistan Sönük, daha sonra makam odasına çıkarak burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 4 Yıldan beri evlerine gelemediklerini belirten eşbaşkan Sönük, “Sizin mücadeleniz, partimize, paradigmamıza sahip çıkışınız sayesinde 4 yıl aradan sonra biz evimize tekrar coşkulu ve keyifli bir şekilde geldik. Belediyemiz halklarımıza kutlu olsun. 4 yıl sonra belediyenin kapısı yine Batman halkına açıldı” dedi.

“ŞEHİR 4 YILDIR TALAN ALTINDA”

4 Yıldır şehrin talan altında olduğunu belirten Sönük, sözlerini şöyle sürdürdü: “4 Yıldır halk bugün olduğu kadar buraya gelmedi. Çünkü halklar arasına duvarlar örülmüştü. Herkes belediyeyi bir karakol olarak görüyordu. Belediye bir şekilde fiili olarak halka yasaklanmıştı. Bugün ise 4 yıl aradan sonra gençlerimiz, kadınlarımız ve vatansever halkımız gösterdikleri büyük mücadeleler ve direnişten sonra belediyelerini tekrar geri alıp özgürleştirdiler. Biz bu yüzden belediyeyi bir memleket gibi de görüyoruz. Bu yüzden ‘memleket çok hoş ve güzeldir’ diyoruz. İnsan, içinde başı dik oluyor. Bugün nasıl ki buraya halkımızla beraber geldiysek, belediyeyi de halkımızla beraber yöneteceğiz. Bizden bu 5 yıl içerisinde bir şekilde aldıklarını biz tekrar onlardan alacağız. Belediyemiz tüm Batman halkı için kutlu ve mübarek olsun” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.