“10 Ayda oylarımız dörde katlandı”

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’ın katılımıyla Yeniden Refah Partisi Batman İl Teşkilatının Mayıs ayı il divan toplantısı gerçekleştirildi.

“10 Ayda oylarımız dörde katlandı”
Yayınlama: 26.05.2024 15:25:42
Düzenleme: 26.05.2024 15:30
105
A+
A-

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen divan toplantısına eski Bakan Suat Kılıç’ın yanı sıra Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, belediye başkanları ve partililer katıldı. Siyasetin tek başına değil hep birlikte yapılan bir eylem olduğunu belirten Kılıç, “Siyaset kalabalıkla yapılan bir iş. Coşku için bir araya gelmemiz lazım. Milletvekili ve Belediye Başkanlığı seçimlerinde Batman’daki oy yüzdemiz ve oy sayımız birbirinden çok farklı. Milletvekili seçiminde 3 bin oy almışız, belediye seçiminde il genel meclisi bazında bu oylar 10 bine çıkmış. Milletvekili seçiminde yüzde 1 almışız, belediye seçiminde il genel meclisi bazında bu oylar yüzde 4’e kadar tırmanmış. Batman’da milletvekili seçimiyle belediye seçimi arasında Yeniden Refah Partisi oyunu yaklaşık 4’e katlamış” dedi.

“MİLLİ GÖRÜŞ KÖKLÜ BİR HAREKETTİR”

Milli Görüşün özelliklerini partililerle paylaşan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, “Milli Görüş teşkilatı, adalet ve hakkaniyet ilkeleri doğrultusunda hareket eden, milletimizin refahını ve huzurunu hedefleyen köklü bir harekettir. Milli Görüş’ün ilkelerine sadık kalarak, ülkemizin her alanda kalkınmasını sağlamak için çalışıyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak, milletimize hizmet yolunda büyük bir sorumluluk taşıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, azim ve kararlılıkla çalışarak, milletimizin refahı için gayret göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.