DEM’den saldırıya tepki

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Batman İl Başkanlığı, basın açıklaması düzenleyerek Urfa’nın Birecik ilçesinde DEM Parti ilçe binasına yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

DEM’den saldırıya tepki
Yayınlama: 09.05.2024 15:40:09
103
A+
A-

İl binası önünde yapılan açıklamaya DEM Parti İl Eşbaşkanları Mustafa Mesut Tekik ve Songül Korkmaz, DBP İl Eşbaşkanı Resul Çetin, DBP Parti Meclis üyesi Nurten Üzümcü, TJA aktivistleri ve partililer katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan DEM Parti İl Eşbaşkanı Songül Korkmaz, “31 Mart yerel seçimlerde DEM Parti olarak büyük bir başarı elde ettik. Bu başarıyı hazmedemeyenler şunu bilsin ki, halkın iradesi her zaman üstün gelecektir” dedi.

“PARTİ BİNAMIZ KURŞUNLANDI”

Basın açıklamasını okuyan DBP İl Eşbaşkanı Resul Çetin, “Bilindiği gibi 31 Mart seçimlerinden zaferle ayrılan partimize yönelik baskılar devam ediyor. Yaşanan son olayda da Birecik ilçe parti binamız kurşunlanmıştır. Baskıya, tehdide ve şiddete hiçbir zaman boyun eğmeyen partimizin bu baskı ve tehdide de halkımızla beraber boyun eğmeyeceğini kamuoyuyla paylaşıyoruz” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.