Kadın cinayetlerine pilatesli tepki

Hasankeyf kalesinde bir araya gelen erkekler, spor eğitmeni Şeyda Altuner eşliğinde, kadın cinayetlerine dikkat çekmek amacıyla pilates yaptı.

Kadın cinayetlerine pilatesli tepki
Yayınlama: 16.05.2024 16:30:06
Düzenleme: 16.05.2024 16:33
89
A+
A-

ERKEKLERDEN FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Son zamanlarda yaşanan kadın cinayetlerine karşı çekmek için erkekler, sporda buluştu. Spor eğitmeni Şeyda Altuner organizasyonunda erkekler Hasankeyf’te kadına cinayetlerine tepki göstermek için pilates yaptı. Spor eğitmeni Şeyda Altuner, “Medeniyetin doğduğu topraklarda 12 bin yıllık bir tarih geçmişine sahip Mezopotamya’nın incisi Hasankeyf’te, erkeklerle çok anlamlı bir etkinlik yaptık. Son yıllarda artan şiddet ve kadın cinayetlerine tepki göstermek için 16 erkekle birlikte Hasankeyf’te pilates egzersizleri yaptık. Keyifli ve aynı zamanda anlamlı bir etkinlik oldu bizim için” dedi.

“KADIN CİNAYETLERİ SON BULSUN”

Son günlerde yaşanan kadın cinayetlerin son bulmasını isteyen spor eğitmeni Altuner, “Artık ülkemizde kadın şiddeti son bulsun, kadın cinayetleri yaşanmasın istiyoruz. Tabii ki bunu destekleyen yüzlerce, milyonlarca erkek de var. Türkiye’ye çok güzel bir mesaj vermeye çalıştık. Bugün erkek arkadaşlarımız da bize destek oldular” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.